شيريني مارمالادي ويژه عيد نوروز

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

شيريني مارمالادي ويژه عيد نوروز

شيريني مارمالادي ويژه عيد نوروز



طرز تهيه شيريني مارمالادي,شيريني مارمالادي مخصوص عيد نوروز


مواد لازم :

 كره نرم و خرد شده  ۱۸۵ گرم
 وانيل  1/4 قاشق چايخوري
 شكر ۱۶۵ گرم
 زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر بادام ۶۰ گرم يا نصف پيمانه
آرد ۲۲۵ گرم يا يك و نيم پيمانه
بيكينگ پودر نصف قاشق چايخوري
مارمالاد تمشك يا آلبالو ۴ قاشق غذاخوري
رنده پوست ليموترش ۱ قاشق چايخوري


طرز تهيه :
1. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتيگراد گرم كنيد.

2. كره، وانيل، شكر و زرده ها را در يك كاسه متوسط به كمك همزن برقي فقط تا حدي كه با هم مخلوط شوند بزنيد. پودر بادام را اضافه كنيد. آرد و بيكينگ پودر را با هم الك كرده و با ساير مواد كاملا مخلوط نماييد.

3. از مايه به اندازه يك قاشق چايخوري برداشته و در دستتان گرد كنيد و به فاصله ۵ سانتي متر از يكديگر در سيني قرار دهيد (سيني نياز به چرب كردن ندارد).

4. با دسته يك قاشق چوبي يا با نوك انگشت حفره كوچكي به عمق يك سانتيمتر و پهناي يك و نيم سانتيمتر روي هر يك از شيريني ها ايجاد كنيد.

5. مارمالاد را با رنده پوست ليموترش مخلوط كرده و به كمك يك قاشق چايخوري يا يك قيف كاغذي داخل حفره ها را پر كنيد.

6. شيريني ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سيني خنك كنيد. اين شيريني در ظرف دردار تا ۳ هفته قابل نگهداري است.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد