شيريني مارمالادي ويژه عيد نوروز
- مجموعه: آموزش شيريني پزي
مواد لازم :
كره نرم و خرد شده | ۱۸۵ گرم |
وانيل | 1/4 قاشق چايخوري |
شكر | ۱۶۵ گرم |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر بادام | ۶۰ گرم يا نصف پيمانه |
آرد | ۲۲۵ گرم يا يك و نيم پيمانه |
بيكينگ پودر | نصف قاشق چايخوري |
مارمالاد تمشك يا آلبالو | ۴ قاشق غذاخوري |
رنده پوست ليموترش | ۱ قاشق چايخوري |
طرز تهيه :
1. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتيگراد گرم كنيد.
2. كره، وانيل، شكر و زرده ها را در يك كاسه متوسط به كمك همزن برقي فقط تا حدي كه با هم مخلوط شوند بزنيد. پودر بادام را اضافه كنيد. آرد و بيكينگ پودر را با هم الك كرده و با ساير مواد كاملا مخلوط نماييد.
3. از مايه به اندازه يك قاشق چايخوري برداشته و در دستتان گرد كنيد و به فاصله ۵ سانتي متر از يكديگر در سيني قرار دهيد (سيني نياز به چرب كردن ندارد).
4. با دسته يك قاشق چوبي يا با نوك انگشت حفره كوچكي به عمق يك سانتيمتر و پهناي يك و نيم سانتيمتر روي هر يك از شيريني ها ايجاد كنيد.
5. مارمالاد را با رنده پوست ليموترش مخلوط كرده و به كمك يك قاشق چايخوري يا يك قيف كاغذي داخل حفره ها را پر كنيد.
6. شيريني ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سيني خنك كنيد. اين شيريني در ظرف دردار تا ۳ هفته قابل نگهداري است.
- چهارشنبه ۱۹ اسفند ۹۴ | ۰۸:۳۱
- ۵ بازديد
- ۰ نظر