طرز تهيه حلوا شكري
جهانيها – > آموزش آشپزي
در اين مقاله مي خواهيم طرز تهيه حلوا شكري رو به شما آموزش بديم.
مواد لازم حلواي ارده :
- آرد گندم: ۲۱۰ گرم
- ارده: ۱۲۰ گرم
- گردوي تست و خرد شده: ۱۵۰ گرم
- پودر نارگيل: ۱۰۰ گرم
- شكر: ۵۰۰ گرم
- آب: يك پيمانه يا ۲۵۰ ميليليتر
- گلاب: ۳ قاشق سوپخوري
- محلول زعفران: يك قاشق سوپخوري
- پودر پسته: براي تزئين
- كره: در صورت نياز
طرز تهيه حلواي ارده:
۱ – آرد را روي حرارت قرار دهيد و با شعله ملايم آن را تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود به ياد داشته باشيد نبايد رنگ آرد عوض شود.
۲ – ارده را به آرد بوداده اضافه كنيد و مدت ۵ دقيقه روي حرارت ملايم بهصورت مداوم هم بزنيد.
۳ – گردوي تست و خرد شده و پودر نارگيل را به آرد و ارده اضافه كرده و در حد مخلوط شدن هم بزنيد و بلافاصله به ظرف ديگري منتقل كنيد.
۴ – شكر و آب را روي حرارت قرار دهيد و اجازه دهيد تا شكر حل شود، بعد زعفران و گلاب را اضافه كنيد و شعله را زياد كرده تا شربت به جوش آيد.
۵ – شربت آمادهشده را به مواد آردي اضافه و خوب مخلوط كنيد. بايد دماي هر دو يكي باشد، يا هر دو داغ يا ولرم باشد.
۶ – اگر حلوا سفت بود كمي كره به آن اضافه كنيد و اگر شل بود نگران نباشيد، چون بعد از قرار گرفتن در يخچال سفت ميشود. قالب كمربندي را با سلفون بپوشانيد، حلوا را درون آن پهن كنيد. قاشق را با كره ذوب شده چرب كرده و روي سطح حلوا را صاف كنيد. روي حلوا خلال پسته بريزيد و حدود ۱۲ ساعت آن را در يخچال قرار دهيد.
نكته:
ميتوانيد اين حلوا را با اسكوپ در كپسولهاي مخصوص شيريني بريزيد و با پرك بادام و پسته تزيين كنيد.
منبع : تهران98