در اين مطلب طرز تهيه سه نوع غذاي محلي محبوب ايراني را برايتان آورده ايم.
امتياز خبر: 96 از 100 تعداد راي دهندگان 10557
ماهنامه سفره ايراني: در اين مطلب طرز تهيه سه نوع غذاي محلي محبوب ايراني را برايتان آورده ايم.
آبگوشت قورمه سبزي (همدان)
ستايش پاكدل
مواد لازم:
- سبزي قورمه: 250 گرم
- گوشت آبگوشتي چرب: نيم كيلو
- لوبيا چيتي يا قرمز: 1 پيمانه
- ليمو عماني (متوسط): 4 عدد
- پياز (سرخ شده): 2 عدد
- تخم مرغ: 2 عدد
- سيب زميني (متوسط): 2 عدد
- نمك، فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم
- ماست: به ميزان لازم
طرز تهيه:
گوشت با استخوان و چرب را كمي سرخ مي كنيم. سبزي، لوبيا چيتي و پياز سرخ شده را با نمك و زردچوبه و فلفل مي گذاريم نيم پز شود. ليمو عماني را خرد كرده و هسته هاي آن را بيرون مي آوريم و با سيب زميني پوست كنده و تكه شده داخل گوشت مي ريزيم. در پايان پس از پختن مواد دو عدد تخم مرغ را جداگانه مي شكنيم و در غذا مخلوط مي كنيم و داخل ظرف مي ريزيم و هم مي زنيم و حرارت را خاموش مي كنيم. اين آبگوشت را با ماست مصرف مي كنيم.
كولي غورابيج (شمال ايران)
راضيه عمادي
مواد لازم:
- ماهي كولي: نيم كيلو
- مغز گردو: 150 گرم
- نعناع، چوچاق، حلواش و گشنيز: 250 گرم
- (چوچاق و حلواش از سبزي هاي بومي هستند. اگر در دسترس شما نمي باشد از ريحان و مرزه استفاده كنيد.)
- شكر (در صورت چاشني دار بودن): يك قاشق سوپ خوري
- آب: 4 ليوان
- آبغوره: يك قاشق سوپ خوري
- نمك، فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم
طرز تهيه:
گردو را پس از آسياب كردن با 4 ليوان آب مي گذاريم بپزد و به روغن بيفتد. پوست ماهي كولي را مي گيريم و كمي نمك و زردچوبه به آن مي زنيم و در روغن سرخ مي كنيم و به گردوي به روغن نشسته اضافه مي كنيم. پس ماهي كولي سرخ شده، نمك، فلفل، زردچوبه، شكر و آبغوره را اضافه كرده روي حرارت خيلي ملايم مي گذاريم دو جوش بزند و به روغن بيفتد، سپس با نان يا كته ميل مي كنيم.
خورشت سيروشويد (ماسوله گيلان)
بيتا منوچهري
مواد لازم:
- گوشت راسته بدون استخوان: نيم كيلو
- سير: 5 تا 6 حبه
- باقلا تازه: 1 پيمانه
- روغن: به ميزان لازم
- تخم مرغ: 2 عدد
- نمك، فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم
طرز تهيه:
گوشت را ريز يا به صورت قيمه اي خرد مي كنيم، كمي تفت مي دهيم و با مقداري آب و نمك و زردچوبه با حرارت ملايم مي پزيم. باقلا را از يك پوست بيرون آورده و به گوشت كه هنوز كاملا پخته نشده است اضافه مي كنيم. سير را پوست گرفته خلال كرده و در روغن كمي سرخ مي كنيم و به بقيه مواد اضافه مي كنيم تا غذا كاملا بپزد و جا بيفتد.
تخم مرغ ها را مي شكنيم و با چنگال مي زنيم و يا درسته داخل غذا مي ريزيم و بهم مي زنيم. كمي نمك و زردچوبه هم به خورشت اضافه مي كنيم و بعد از جا افتادن با كته يا برنج صافي ميل مي كنيم.
- پنجشنبه ۰۴ آبان ۹۶ | ۱۹:۳۶
- ۱۲ بازديد
- ۰ نظر