نام مناسبت :غذاي محلي (فتير مسكه)زمان اجرا : آداب و رسوم :تاريخچه :فتير مسكه : اين غذا از كره محلي گوسفندي و يا گاوي در فصل بهار تهيه مي شود براي تهيه اين نان ابتدا بايد فتير قتلمه را درست كنيم . مواد لازم براي تهيه قتلمه : آرد :5/2 كيلو براي 5نفر پودر خمير ترش : 2قاشق غذاخوري روغن: 300 گرم نمك و زرد چوبه: مقداري طرز تهيه : آرد را با نمك و آب مخلوط كرده و پودر خمير ترش به آن مي افزاييم و خوب ورز مي دهيم و مي گذاريم بماند تاور بيايد . بعد خمير را باوردنه باز مي كنيم به قطر نيم سانت بعدروي آن روغن و زردچوبه مي ريزيم و بوسيله چاقو به قطعات 3سانتي متر خمير را مي بريم و قطعات جداشده را بصورت گلوله خمير در مي آوريم . چونه هاي خمير را به قطر يك سانتي متر پهن مي كنيم . بعد در فريا تنور مي پزيم . روي نانهاي داغ كره و كمي شكر مي ماليم و فتير ها را از قسمت روي فتير دوتايي روي هم مي گذاريم . اين نان به همراه دوغ محلي مصرف مي شود
یکشنبه ۲۱ تیر ۹۴ | ۱۴:۱۹ ۵,۵۰۶ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد