آبگوشت كشك بادمجان؛ آبگوشت لُريِ معروف

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

آبگوشت كشك بادمجان؛ آبگوشت لُريِ معروف

آبگوشت كشك بادمجان؛ آبگوشت لُريِ معروف



درست كردن آبگوشت كشك بادمجان,نحوه پخت آبگوشت كشك بادمجان

آبگوشت كشك بادمجان از غذاي مردم گرمسار است


آبگوشت كشك بادمجان از غذاي مردم گرمسار است. البته اين غذا در استان لرستان به نام آبگوشت كشك لري معروف است.

مواد لازم براي آبگوشت كشك بادمجان :

نخود و لوبيا  1 پيمانه
 لوبيا چيتي يك دوم پيمانه
عدس  يك دوم پيمانه
 گوشت گردن گوسفند 1 كيلوگرم
پياز 1 عدد درشت
بادمجان ورقه كرده و سرخ كرده 4 عدد درشت
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
كشك 1 پيمانه
سير سرخ كرده 4 حبه
نعنا داغ 1 قاشق سوپخوري

 

طرز تهيه آبگوشت كشك بادمجان :
حبوبات را از شب قبل بخيسانيد و بعد آب آن را دور بريزيد.
آن‌گاه گوشت و پياز را همراه با حبوبات در قابلمه بريزيد و به مقدار لازم آب بيفزائيد و روي حرارت بگذاريد تا بجوشد.

سپس حرارت را ملايم كنيد تا آبگوشت بپزد. حال بادمجان‌ها، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بيفزائيد.
كشك را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه كنيد و با سير و نعنا داغ آن را بيارائيد.

يادآوري:

آبگوشت مي‌بايد خوب جا بيفتد و بعد بادمجان‌ها را به آن بيفزائيد تا خيلي له نشود. 

 

منبع : shorshirin.blogfa.com

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد