جمعه ۲۴ اردیبهشت ۹۵ | ۲۱:۰۲ ۸۸ بازديد
طرز تهيه دلمه برگ مو بدون گوشت
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
نحوه پخت دلمه برگ مو بدون گوشت
مواد لازم براي دلمه برگ مو بدون گوشت :
| برگ مو | ۵۰۰ گرم |
| روغن زيتون | ۰.۷۵ فنجان |
| كشمش | ۰.۲۵ فنجان |
| پياز | ۳ فنجان |
| آب | ۰.۵ فنجان |
| فلفل فرنگي شيرين | ۰.۵ قاشق مرباخوري |
| فلفل سياه | ۰.۵ قاشق مرباخوري |
| شويد يا شبت | ۰.۷۵ فنجان |
| جعفري ساطوري شده | ۰.۷۵ فنجان |
| برنج | ۰.۲۵ فنجان |
| نمك | ۰.۲۵ فنجان |
طرز تهيه دلمه برگ مو بدون گوشت :
براي پخت دلمه برگ مو بدون گوشت ابتدا نيم فنجان روغن را در ديگچه آب كرده پياز و برنج را مخلوطش نموده و بگذاريد مدت ۱۵ دقيقه روي آتش ملايم سرخ شود و مرتب آن را هم بزنيد. سپس كشمش، شبت، نمك و فلفل سياه و شيرين ميان كوبيده را مخلوط كرده داخل قابلمه بگذاريد و آن را به مدت ۲۰ دقيقه روي آتش خيلي ملايم بپزيد، مدام مواظب باشيد كه نسوزد.
سپس مخلوط فوق را در چهل دانه برگ مو طبق معمول بپيچيد و آن گاه آن را در قابلمه روي هم گذاشته روي آن آب ليموترش و آب گوجه فرنگي بريزيد و روي آتش ملايم ۱ تا ۴ ساعت بپزيد.
منبع : ashpaziasan.ir
كم هزينهترين شهرهاي ايران در نوروز+عكس
براي رفع گرفتاري اين نماز را بخوانيد
خطاهاي ديد جالب و ديدني (4)
تست هوش تصويري: تفاوت ها را بيابيد (8)
اعتماد به نفس در زندگي ( قسمت اول )
چند تكنيك ساده براي اينكه كودكان را تنبيه نكنيم!
آموزش ساخت گل رز با قاشق پلاستيكي
زنده شدن مرده -خاطرات واقعي از غسال هاي بهشت زهرا
كار دستي 24 ايده خلاقانه ساخت كاردستي زيبا با وسايل دور ريختني
تزيين تخم مرغ هفت سين
غذاهاي سنتي قوچان - طرز تهيه اشكنه كشته -برگ زردالو
غذاهاي سنتي قوچان -طرز تهيه كفلمه (قوتو يا معجون) قوچاني