طرز تهيه گيس باف فيله مرغ
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
براي پخت گيس بافت مي توانيد از مرغ يا فيله بوقلمون و يا گوشت راسته استفاده كنيد
طرز تهيه گيس باف فيله مرغ :
فيله مرغ را از وسط به دو نيم كرده اما از يك سمت جدا نمي كنيم تا رشته هاي بلندي داشته باشيم و بعد آنها را در مخلوط روغن زيتون زعفران آبليمو، نمك و فلفل مزه دار مي كنيم و هر سه رشته را از يك سمت با خلال چوبي به هم وصل مي كنيم.
فيله هاي مرغ را به صورت رشته هايي باريك برش زده و در سس جوجه بخوابانيد
و مانند گيس مي بافيم.
هر سه رشته را با خلال چوبي به هم وصل مي كنيم و مانند مو مي بافيم و در فر يا روغن سرخ مي كنيم
و در سيني فر گذاشته در فر ۲۰۰ درجه گرم شده تا وقتي روي آن طلايي شود مي پزيم و گاهي روي آن را با فرچه از سس زعفران و روغن مي ماليم و يا در ماهيتابه با روغن كم و حرارت بالا سرخ كرده تا آب ميان بافتي آن از بين نرود و بعد حرارت را كم كرده مي گذاريم تا مغز پخت شود و يا روي توري گذاشته و در كباب پز مي پزيم در هر صورت روي آن از سس مي ماليم تا خشك نشود اين كار را با فيله بوقلمون و يا گوشت راسته هم مي توانيد انجام دهيد.
منبع : chejorbepazam.ir
- یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۹۵ | ۰۸:۳۸
- ۴ بازديد
- ۰ نظر