طرز تهيه سوپ جو و معرفي انواع سوپ جو

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

طرز تهيه سوپ جو و معرفي انواع سوپ جو

۶۴ بازديد

طرز تهيه سوپ جو و معرفي انواع سوپ جو



سوپ جو,طرز تهيه سوپ جو,پخت سوپ جوسوپ جو قرمز از ساده ترين نوع سوپ جو ميباشد

 

سوپ جو يكي از خوشمزه ترين و سنتي ترين سوپهاي ايراني است. اين نوع از سوپ جو يكي از متداولترين و ساده ترين نوع سوپ جو است. با ما همراه باشيد تا طرز تهيه سوپ جو خوشمزه را به شما آموزش دهيم.

عكس مواد لازم سوپ جو:

تهيه سوپ جو,سوپ جو قرمز,انواع سوپ جو

هويج نگيني خرد شده براي سوپ جو مناسب‌تر است

 

 مواد لازم براي تهيه سوپ جو:

 مرغ  نصف سينه
 جو پوست كنده  0.5 كيلوگرم
 جو پرك  1 پيمانه
 قارچ 0.5 كيلوگرم
هويج 0.5 كيلوگرم
پياز 2 عدد بزرگ
جعفري و گشنيز 1 پيمانه
رب 1 قشق غذاخوري
آبليمو 1 قاشق غذاخوري
نمك، فلفل، ادويه به ميزان لازم
آبغوره به ميزان لازم

 
طرز تهيه سوپ جو:
جوي پوست كنده و جو پرك را پاك كنيد و بشوييد. چندين ساعت و يا از شب تا صبح آن را خيس كنيد.

يك پياز كوچك را نگيني ريز خرد كنيد و با نصف سينه ي مرغ، كمي نمك و ادويه ي كاري و زردچوبه بگذاريد آب پز شود. پس از آب پز شدن، مرغ را ريش ريش كنيد و كنار بگذاريد.

 

دو پياز بزرگ را نگيني ريز خرد كنيد و با كمي نمك سرخ كنيد تا طلايي شود. قارچ را نگيني ريز خرد كنيد و با يك قاشق آبليمو روي حرارت بگذاريد. قارچ ابتدا آب مي اندازد و زماني كه آب آن خشك شد از روي حرارت برداريد. هويج را رنده كنيد نوعي رنده كه خلال خلال نازك شود.

اگر سبزي تازه استفاده كنيد بهتر است جعفري و گشنيز را بشوييد و ريز خرد كنيد. در غير اين صورت مي توانيد از سبزي خشك شده استفاده كنيد.

پياز داغ، جوي خيس شده با همان آبي كه خيس كرده ايد، مرغ ريش ريش شده، قارچ آب پز، هويج رنده شده، سبزي خرد شده را با مقداري آب در قابلمه اي بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا تمامي مواد سوپ جو جا بيفتد. جا افتادن سوپ جو به گونه اي است كه مواد و آب از هم جدا نيفتد بلكه يكدست باشد و لعاب بدهد.

در اين مرحله رب، نمك، فلفل و آبغوره ي سوپ جو را بريزيد و مزه كنيد تا طعم دلخواه شما به دست آيد.

سوپ جوي بسيار خوشمزه و پرخاصيت شما آماده است. اين سوپ جو، قرمز رنگ است و تقريبا تمامي افراد و به خصوص كودكان اين سوپ جو خوشمزه را مي پسندند.


راز و رمزهاي طرز تهيه سوپ جو:

سوپ جو با گوشت,روش هاي پخت سوپ جو,سوپ جو خوشمزه

جعفري را خيلي ريز كنيد طوري كه آب نيندازد سپس روي سوپ جو بريزيد

 
* سوپ جو با آب مرغ خوشمزه‌ تر مي‌شود؛ چون آب مرغ بي‌ رنگ است براي سوپ جو سفيد مناسب‌ تر است.

* براي داشتن سوپ جو خوشمزه و جا افتاده بايد جو حتماً خوب بپزد و لعاب بيندازد.

* براي پخت سوپ جو با شير بايد حتما شير را گرم كنيد چون اگر شير سرد را در سوپ جو بريزيد شير مي‌ برد ولي وقتي حرارت آن با سوپ جو برابر باشد ديگر سوپ جو بريده و اصطلاحاً (بره بره) نمي‌شود.

* براي غليظ شدن سوپ جو مي‌توانيد 2 قاشق سوپ‌خوري آرد ذرت يا گندم را در يك دوم ليوان آب سرد حل كرده و به سوپ جو اضافه كنيد.

* از قرص عصاره‌ي مرغ نيز مي‌توانيد براي تهيه سوپ جو نيز استفاده كنيد.

*اگر ميخواهيد سوپ جو با خامه داشته باشيد بهتر است خامه را با كمي سوپ داغ مخلوط كرده و بعد به سوپ جو اضافه كنيد.

* جعفري را خيلي ريز كنيد طوري كه آب نيندازد سپس روي سوپ جو بريزيد.

* هويج نگيني خرد شده براي سوپ جو مناسب‌تر است زيرا رنگ سوپ را سفيدتر نگه مي‌دارد و زيباتر است.

* چربي آب گوشت يا مرغ را بعد از سرد كردن در يخچال، از آن جدا كنيد.

* براي نگهداري جو پخته مي‌توانيد آن را در بسته‌هاي كوچك در فريزر نگهداري كنيد تا پختن سوپ جو زمان كمتري بگيرد.


آشنايي با انواع سوپ جو:

پخت سوپ جو,سوپ جو با شير,طرز تهيه سوپ جوسوپ جو را ميتوان همراه با تره فرنگي، خامه و زرده تخم مرغ تهيه كرد

 
1- سوپ جو با گوشت سر گنجشكي (قلقلي) همراه با مخلوط شير، جعفري و گشنيز

2- يكي از روش هاي پخت سوپ جو با گوشت سرگنجشكي يا رب گوجه فرنگي و مقداري برگ چغندر ريز شده است

3ـ تهيه سوپ جو با آب مرغ يا گوشت و چغندر و هويج نگيني خرد شده و كمي جعفري

4- پخت سوپ جو همراه با لوبيا سبز ريز شده، هويج نگيني خرد شده و گوجه فرنگي بدون پوست رنده شده

5- سوپ جو را ميتوان همراه با تره فرنگي، خامه و زرده تخم مرغ تهيه كرد

6- جو همراه با عدس، رب گوجه فرنگي، هويج نگيني خرد شده و آب مرغ كم چربي يا بدون چربي براي تهيه سوپ جو مناسب است

7- جو و لوبيا چيتي كه از قبل خيس كرده، جوشانيده و آب آن را دور ريخته‌ايد اصطلاحاً (لوبيا چيتي سفيد شده) همراه با هويج و آب گوشت يك سوپ جو عالي تهيه نمود.

8- پخت سوپ جو با كرفس و هويج نگيني خرد شده و ماست چكيده

 

گردآوري : بخش  آشپزي بيتوته

منابع :

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد