9 گردشگري در ايران - منطقه سياحتي كشورمان كه كمتر ديده شده اند!

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

9 گردشگري در ايران - منطقه سياحتي كشورمان كه كمتر ديده شده اند!

۴۳۱ بازديد

9 منطقه سياحتي كشورمان كه كمتر ديده شده اند!



 اما پيش از اقدام به يك مسافرت دل انگيز، انتخاب مكان سفر از اهميت بسزايي برخوردار است. متاسفانه گاهي خانواده هاي ايران گزينهه هاي تكراري و محدودي را براي مسافرت خود برمي گزينند و شايد به دليل آشنا نبودن با مكان هاي ديدني، حظ تجربه بسياري از جاذبه هاي سياحتي كشورمان را از دست مي دهند و براي كشف مكان هاي جديد، خطر نمي كنند؛ از اين رو سفر به 9 منطقه سياحتي كشورمان را به شما پيشنهاد مي كنيم كه كمتر ديده و شناخته شده اند.

آبشار شِوي
آبشار شِوي يا تله زنگ، يكي از بزرگترين و زيباترين آبشارهاي ايران است كه در منطقه سردشت از توابع دزفول واقع در استان خوزستان قرار گرفته است و داراي طبيعتي سرسبز و به غايت زيبا است. بهترين زمان بازديد از آبشار شِوي در اوايل فصل بهار و خصوصا ماه فروردين است كه هوا در آن نسبتا خنك و داراي طراوت بهاري است. شِوي در زبان لري بختياري به معناي لطافت است.

براي رسيدن به اين منطقه بايد از دزفول به سمت منطقه شهيون حركت كنيد و از آنجا روستاي بيشه بزان و بازارگاه و پيرچل را پشت سر بگذاريد. پس از آن با يكي دو ساعت كوهنوردي در مسيري بسيار خوش منظره، به آبشار بزرگ شِوي خواهيد رسيد.

مناطق سياحتي ايران, جاذبه هاي گردشگري ايران, مكانهاي تفريحي ايران

 بهشت گمشده
بهشت گم شده نام منطقه اي خوش آب و هو و سرسبز در شهرستان مرودشت و كامفيروز است. نام اصلي اين مكان «تنگ بستانك» بوده است كه اكنون به بهشت گم شده مشهور شده است. اين منطقه ديدني كه زيبايي انبوه درختان و پرآبي رودخانه هايش چشم هر بيننده اي را مي نوازد و مهمانان را به تحسين و تكريم آفرينشگر هستي وامي دارد از جمله مناطق حفاظت شده استان فارس است.

انبوه درختان در منطقه بهشت گم شده در پاره اي از مناطق چنان پنجه در پنجه هم انداخته و سقفي از نوازش بر سر رهگذران و گردشگران ساخته كه به سختي مي توان درخشش آفتاب را از ميان شاخ و برگ درختان ديد. 

مناطق سياحتي ايران, جاذبه هاي گردشگري ايران, مكانهاي تفريحي ايران

 چشمه هاي باداب سورت
چشمه آب شور باداب سورت، چشمه اي بي نظير در ايران و كم نظير در جهان است. اين چشمه كه واقع در بخش چهاردانگه شهرستان ساري است در سال 1387 به عنوان دومين اثر طبيعي ملي ايران پس از كوه دماوند ثبت شد. خيال انگيزترين زمان در اين منطقه، هنگام طلوع و غروب خورشيد است كه تلإلو نور خورشيد در حوضچه ها همراه با سايه روشن طبيعت اطراف، جلوه هايي تحسين برانگيز از موهبت خداوندي را به نمايش مي گذارد. باداب سورت در همه فصل هاي سال زيباست و در هر فصل زيبايي هاي خاص خود را دارد اما پربازديدترين زمان ها، فصول بهار و تابستانند؛ چرا كه در فصل بهار اين منطقه بسيار سرسبز و خرم است و فصل تابستاننيز زمان خوبي براي آب تني دراين حوضچه هاي زيبا و سرشار از مواد معدني است.

 

 مناطق سياحتي ايران, جاذبه هاي گردشگري ايران, مكانهاي تفريحي ايران

 
كالپوش
منطقه كالپوش در شهر ميامي شهرستان شاهرود استان سمنان واقع شده است. جلوه اي بهشت گونه از طبيعت سرخ و آتشين، آكنده از شقايق هايي كه چشم هر بيننده اي را مسحور مي كند، يكي از جاذبه هاي طبيعي و فصلي منطقه كالپوش است كه همه ساله در ارديبهشت ماه، رُخ مي نمايد.

دشت شقايق هاي كالپوش در 140 كيلومتري شمال ميامي قرار دارد كه دشت هايش در فصل بهار مملو از گل هاي شقايق و در شهريور پر از گل هاي آفتابگردان مي شود و در پاييز و زمستان به دليل مجاورت با پناهگاه حيات وحش و پارك ملي گلستان از موقعيت فوق العاده گردشگري برخوردار است.

مناطق سياحتي ايران, جاذبه هاي گردشگري ايران, مكانهاي تفريحي ايران

  زيارتگاه خالد نبي
در يك منطقه كوهستاني و در فاصله 90 كيلومتري شمال شرق شهرستان گنبد كاووس و 55 كيلومتري شمال شرق شهرستان كلاله و 6 كيلومتري روستاي گچي سو، نزديك آي تمراز توابع بخش مراوه تپه و بر فراز قله كوه گوگجه داغ واقع شده است.

راه ارتباطي زيارتگاه خالد نبي كوهستاني بوده ولي از طريق كلاله و تمرقره قوزي تا آن محل راه دشواري نيست. به دليل دوري راه و فقدان وسيله نقليه و كمبود تسهيلات رفاهي در محل و همچنين گرماي شديد تابستان و سرماي زمستان، بهترين زمان براي انجام فرايض ديني و زيارت، ماه هاي فروردين و ارديبهشت است. 

مناطق سياحتي ايران, جاذبه هاي گردشگري ايران, مكانهاي تفريحي ايران

 طارم زنجان
دنيايي از سكوت و زيبايي، تلفيقي دلنشين از رود و كوه و جنگل و دشت؛ اينجا طارم زنجان است، چسبيده به منجيل و فومن گيلان. وقتي از گردنه هاي سخت و سردسيري مسير زنجان به طارم مي گذري هيچ به ذهنت هم خطور نمي كند كه چه بهشت زيبايي انتظارت را مي كشد. شهرستان «آب بر» مركز طارم است كه از منجيل حدود 50 كيلومتر و از زنجان حدود 90 كيلومتر فاصله دارد. اگر به دنبال منطقه اي ديدني براي سفري يك يا دو روزه مي گرديد طارم وطبيعت ناب آن در بهار ميعادگاهي مناسب است. دسترسي به طارم هم از قزوين و منجيل ميسر است و هم از زنجان.  

مناطق سياحتي ايران, جاذبه هاي گردشگري ايران, مكانهاي تفريحي ايران

مازيچال
دهكده زيباي مازيچال در 50 كيلومتري شهر عباس آباد و نزديك كلاردشت قرار دارد. چشم انداز بسيار زيباي روستاي مازيچال با ديدي وسيع از رامسر تا چالوس، موقعيتي بي نظير به اين دهكده كوهستاني بخشيده است.

وجود تپه ها و كوه ها در اين منطقه به گونه اي است كه در هنگام بارندگي، مازيچال پر از ابرهايي مي شود كه هر لحظه شكل هاي زيبايي به خود مي گيرند. مي گويند نام گذاري مازيچال به دليل وجود درخت بلوط در اين منطقه بوده است. در گويش محلي مردم منطقه، ماري به معني درخت بلوط است و چال به معني گودال و چاله.

براي رسيدن به مازيچال از جاده چالوش به سمت كلاردشت برويد. بلوار كلاردشت را به سمت عباس آباد 3 كيلومتر ادامه دهيد. بعد از رسيدن به دو راهي به سمت راست بپيچيد تا وارد جاده مازيچال شويد. طول جاده 10 كيلومتر است.

 مناطق سياحتي ايران, جاذبه هاي گردشگري ايران, مكانهاي تفريحي ايران

  دهكده جهان نما
جهان نما يك دهكده ييلاقي در استان گلستان است. اين منطقه منحصر به فرد در ميان رشته كوه هاي البرز قرار دارد كه بر فراز آن مي توان دشت گرگان و دريا را نظاره كرد. چشم اندازهاي زيبا و در عين حال ناشناخته اين روستا در همه فصول پذيراي گردشگران است و جايي است كه طبيعت در جاي جاي آن زيبايي اش را به رخ مي كشد. جهان نما در تمام طول سال قابل دسترسي است و مكان مناسبي براي كساني است كه مي خواهند از گرما به منطقه اي ييلاقي و خنك پناه ببرند.

براي رسيدن به جهان نما، از «كردكوي» به سمت ارتفاعات «درازنو» رفته و سپس به سمت روستاي رادكان و از آنجا به سمت جاده روستاهاي چمن ساور و روستاي حاجي آباد برويد. در مسير به دو راهي مي رسيد كه بايد سمت چپ را انتخاب كنيد. انتهاي مسير به دشت جهان نما مي رسد. از نقطه حركت تا جهان نما 3 ساعت راه كوهستاني داريد. 


مناطق سياحتي ايران, جاذبه هاي گردشگري ايران, مكانهاي تفريحي ايران

 

شيمبار
دشت شيمبار يا شيرين بهار، مرز ميان استان خوزستان و چهارمحال و بختياري است كه در 75 كيلومتري مسجدسليمان قرار دارد. از ديدني هاي دشت شيمبار كوه قلندران است كه پر از انگورهاي ياقوتي است كه مالك خصوصي ندارد!

مهمترين راه دسترسي به اين منطقه، مسير جديدالاحداث مسجدسليمان به شهركرد است كه در حال حاضر تا ابتداي منطقه به صورت آسفالت شده است. در درون منطقه راه هاي دسترسي شني روستايي درجه 3 وجود دارد.

مسير اصلي از بخش انديكا به سمت بخش بازفت امتداد داشته و از وسط منطقه مي گذرد. بخشي از اين مسير آسفالت بوده و قسمت هايي از آن شني است. مسيرهاي مالرو و فرعي نيز وجود دارد كه با پياده روي امكان تردد و مشاهده وحوش در آنها فراهم است. 

 

مناطق سياحتي ايران, جاذبه هاي گردشگري ايران, مكانهاي تفريحي ايران

 

منبع:مجله موفقيت

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد