غذاي ايراني -طرز تهيه فلفل دلمه شكم پر

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

غذاي ايراني -طرز تهيه فلفل دلمه شكم پر

۳۴۰ بازديد

طرز تهيه فلفل دلمه شكم پر



دلمه فلفل دلمه,طرز تهيه دلمه فلفل دلمه اي

اين بار فلفل دلمه اي شكم پرتان را در فر درست كنيد


مواد لازم براي فلفل دلمه شكم پر:

 برنج سفيد نپخته ۱ فنجان
 آب  ۲ فنجان


مواد لازم براي تهيه سس فلفل دلمه شكم پر :

پياز خرد شده  ۱ عدد
 روغن زيتون ۱ قاشق غذاخوري
سس مارينا ۲ فنجان
 عصاره گوشت  ۱ فنجان
سركه بالزاميك ۱ قاشق غذاخوري
فلفل دلمه قرمز خرد شده يك چهارم قاشق چايخوري


مواد لازم براي داخل فلفل دلمه شكم پر :

گوشت بدون چربي  ۵۰۰ گرم
سس تند ايتاليايي ۱۰۰ گرم
 گوجه فرنگي خرد شده ۲۸۰ گرم
 جعفري خرد شده يك چهارم فنجان
سير له شده ۴ حبه
نمك ۲ قاشق چايخوري
فلفل سياه تازه ۱ قاشق چايخوري
فلفل هندي چند عدد
* فلفل دلمه سبز ۴ عدد
پنير پارميسان ۱ فنجان


* فلفل دلمه سبز (از وسط نصف شده و دانه هايش را دربياوريد)

طرز تهيه فلفل دلمه شكم پر :
فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهايت گرم كنيد.

يك قابلمه آب روي حرارت بالا گذاشته و اجازه دهيد جوش بيايد بعد برنج را داخل آن بريزيد. حالا حرارت را كمي كاهش داده و درب ظرف را بگذاريد تا برنج نرم شده و مايع جذب آن شود (۲۰ تا ۲۵ دقيقه). برنج پخته را كنار بگذاريد.

پياز و روغن زيتون را روي حرارت متوسط براي ۵ دقيقه تفت دهيد. نيمي از پيازهاي پخته را به يك كاسه بزرگ منتقل كرده و كنار بگذاريد.
يك ماهيتابه برداشته و سس مارينا، عصاره گوشت، سركه بالزاميك و تكه هاي فلفل قرمز را درون آن ريخته و براي ۱ دقيقه تفت دهيد.

مخلوط سس را درون سيني فر ريخته و كنار بگذاريد.

گوشت، سس ايتاليايي، گوجه فرنگي، جعفري، سير، نمك ، فلفل سياه و فلفل هندي را درون كاسه اي كه پيازها را ريخته ايد مخلوط كنيد. برنج پخته و پنير پارميسان را اضافه كرده و هم بزنيد. حالا با مخلوط سس و گوشت درون فلفل سبز را پر كنيد.

فلفل سبز ها را روي سس گوجه درون سيني فر بچينيد. باقي مانده پنير پارميسان را روي آن پاشيده، و روي سيني فر را با فويل آلومينيومي بپوشانيد. ۴۵ دقيقه صبر كنيد.

بعد از اين زمان فويل را از روي سيني برداشته و ۲۰ تا ۲۵ دقيقه ديگر صبر كنيد، تا رنگ گوشت ديگر صورتي نبوده و فلفل سبز نرم شده و پنير روي آن طلايي رنگ شود.

 

منبع : novinzi.com

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد