طرز تهيه فلفل دلمه شكم پر
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
اين بار فلفل دلمه اي شكم پرتان را در فر درست كنيد
مواد لازم براي فلفل دلمه شكم پر:
برنج سفيد نپخته | ۱ فنجان |
آب | ۲ فنجان |
مواد لازم براي تهيه سس فلفل دلمه شكم پر :
پياز خرد شده | ۱ عدد |
روغن زيتون | ۱ قاشق غذاخوري |
سس مارينا | ۲ فنجان |
عصاره گوشت | ۱ فنجان |
سركه بالزاميك | ۱ قاشق غذاخوري |
فلفل دلمه قرمز خرد شده | يك چهارم قاشق چايخوري |
مواد لازم براي داخل فلفل دلمه شكم پر :
گوشت بدون چربي | ۵۰۰ گرم |
سس تند ايتاليايي | ۱۰۰ گرم |
گوجه فرنگي خرد شده | ۲۸۰ گرم |
جعفري خرد شده | يك چهارم فنجان |
سير له شده | ۴ حبه |
نمك | ۲ قاشق چايخوري |
فلفل سياه تازه | ۱ قاشق چايخوري |
فلفل هندي | چند عدد |
* فلفل دلمه سبز | ۴ عدد |
پنير پارميسان | ۱ فنجان |
* فلفل دلمه سبز (از وسط نصف شده و دانه هايش را دربياوريد)
طرز تهيه فلفل دلمه شكم پر :
فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهايت گرم كنيد.
يك قابلمه آب روي حرارت بالا گذاشته و اجازه دهيد جوش بيايد بعد برنج را داخل آن بريزيد. حالا حرارت را كمي كاهش داده و درب ظرف را بگذاريد تا برنج نرم شده و مايع جذب آن شود (۲۰ تا ۲۵ دقيقه). برنج پخته را كنار بگذاريد.
پياز و روغن زيتون را روي حرارت متوسط براي ۵ دقيقه تفت دهيد. نيمي از پيازهاي پخته را به يك كاسه بزرگ منتقل كرده و كنار بگذاريد.
يك ماهيتابه برداشته و سس مارينا، عصاره گوشت، سركه بالزاميك و تكه هاي فلفل قرمز را درون آن ريخته و براي ۱ دقيقه تفت دهيد.
مخلوط سس را درون سيني فر ريخته و كنار بگذاريد.
گوشت، سس ايتاليايي، گوجه فرنگي، جعفري، سير، نمك ، فلفل سياه و فلفل هندي را درون كاسه اي كه پيازها را ريخته ايد مخلوط كنيد. برنج پخته و پنير پارميسان را اضافه كرده و هم بزنيد. حالا با مخلوط سس و گوشت درون فلفل سبز را پر كنيد.
فلفل سبز ها را روي سس گوجه درون سيني فر بچينيد. باقي مانده پنير پارميسان را روي آن پاشيده، و روي سيني فر را با فويل آلومينيومي بپوشانيد. ۴۵ دقيقه صبر كنيد.
بعد از اين زمان فويل را از روي سيني برداشته و ۲۰ تا ۲۵ دقيقه ديگر صبر كنيد، تا رنگ گوشت ديگر صورتي نبوده و فلفل سبز نرم شده و پنير روي آن طلايي رنگ شود.
منبع : novinzi.com