طرز تهيه نان سير بندر تركمني ها
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
فرقي نميكند كجاي شمال اين سرزمين باشيد. وقتي دريا باشد و سير، ميتوانيد يك غذاي خوشمزه يا يك نان لذيذ درست كنيد. مردم تركمن نانهاي مختلفي دارند كه يكي از آنها نان سير با روغن محلي است. ناني كه خيلي سريع درست ميشود و مخصوص روزهاي سرد زمستان است.
نان سير با روغن محلي يكي از نان هاي محلي بندر تركمن است
مواد لازم براي 4 نفر :
آرد گندم | 1 پيمانه |
آب | 1 ليوان |
روغن محلي آب شده | 1 پيمانه |
سير | 1 بوته |
نمك | 2 قاشق چايخوري |
طرز تهيه نان سير تركمني:
آرد را در ظرفي بريزد و با روغن و آب مخلوط كنيد؛ تا جايي كه آرد به دست نچسبد.
حالا سير خرد شده را روي آن بريزد و با دست، خوب ورز دهيد.
نمك را اضافه كنيد و دوباره خميرتان را ورز دهيد.
خمير را بگذاريد سه ساعت در فضاي آشپزخانه بماند.
بعد از سه ساعت، به اندازه يك پرتقال از خميرتان برداريد و آن را با وردنه صاف كنيد.
كف يك تابه صاف و نچسب كمي آرد و روغن بريزيد و آن را روي حرارت بگذاريد. حالا خميرتان را روي آن بكشيد و وقتي يك طرف آن طلايي شد، طرف ديگر را روي حرارت بگذاريد.
نكاتي براي تهيه نان سير :
تركمنها اين نان را در تنور خانگي درست ميكنند. اگر تنور نداريد، ميتوانيد آن را در تابه هاي صاف هم درست كنيد.
منبع : مجله آشپزي مثبت -