نكات مهم براي كدبانوگري

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

نكات مهم براي كدبانوگري

۳۶۷ بازديد

نكات مهم براي كدبانوگري



ترفندهاي مهم خانه داري,دانستني هاي كدبانوگري

تكنيك هاي آشپزي


اگر مي خواهيد يك كدبانوي تمام عيار باشيد لازم است اين ترفندها را بدانيد.

_ براي اين كه قسمت هاي آخر شكلات صبحانه و كره بادام زميني به هدر نرود، مقداري بستني در اين شيشه ها بريزيد تا هم بستني خوشمزه شود و هم از باقي مانده شكلات يا كره بادام زميني كاملا استفاده شود.

_ تخم مرغ را قبل از آب پز كردن محكم تكان دهيد تا زرده و سفيده يك رنگ شود.

_ براي جلوگيري از چسبيدن گوشت يا ماهي به ته ظرف، ابتدا ته ظرف يك لايه از برش هاي ليمو قرار دهيد و سپس گوشت يا ماهي را روي آن بگذاريد.

_ پيازهاي ريز را ابتدا در آب جوش قرار دهيد تا به آساني پوست شود.

_ براي كند كردن روند فاسد شدن گوجه فرنگي، آن را از محل اتصال به ساقه به پايين قرار دهيد؛ اين امر مانع از ورود هوا مي شود.

_ براي از بين بردن طعم تلخ هر گياهي، آن را به مدت يك ساعت در آب يخ قرار دهيد.
_ پاستا را هنگام گرم كردن مجدد به شكل دونات در بياوريد تا سريع تر گرم شود.

_ ظرف بستني را در پلاستيك فريزر بگذاريد تا هنگام برداشتن بستني نرم بماند.
_ براي ثابت نگه داشتن تخته گوشت، زير آن پارچه خيس قرار دهيد.


منبع : khorasannews.co

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد