نكات مهم براي كدبانوگري
- مجموعه: نكات مهم آشپزي
تكنيك هاي آشپزي
اگر مي خواهيد يك كدبانوي تمام عيار باشيد لازم است اين ترفندها را بدانيد.
_ براي اين كه قسمت هاي آخر شكلات صبحانه و كره بادام زميني به هدر نرود، مقداري بستني در اين شيشه ها بريزيد تا هم بستني خوشمزه شود و هم از باقي مانده شكلات يا كره بادام زميني كاملا استفاده شود.
_ تخم مرغ را قبل از آب پز كردن محكم تكان دهيد تا زرده و سفيده يك رنگ شود.
_ براي جلوگيري از چسبيدن گوشت يا ماهي به ته ظرف، ابتدا ته ظرف يك لايه از برش هاي ليمو قرار دهيد و سپس گوشت يا ماهي را روي آن بگذاريد.
_ پيازهاي ريز را ابتدا در آب جوش قرار دهيد تا به آساني پوست شود.
_ براي كند كردن روند فاسد شدن گوجه فرنگي، آن را از محل اتصال به ساقه به پايين قرار دهيد؛ اين امر مانع از ورود هوا مي شود.
_ براي از بين بردن طعم تلخ هر گياهي، آن را به مدت يك ساعت در آب يخ قرار دهيد.
_ پاستا را هنگام گرم كردن مجدد به شكل دونات در بياوريد تا سريع تر گرم شود.
_ ظرف بستني را در پلاستيك فريزر بگذاريد تا هنگام برداشتن بستني نرم بماند.
_ براي ثابت نگه داشتن تخته گوشت، زير آن پارچه خيس قرار دهيد.
منبع : khorasannews.co