طرز تهيه خوراك ماهيچه مجلسي حرفه اي

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

طرز تهيه خوراك ماهيچه مجلسي حرفه اي

۳۳۱ بازديد

طرز تهيه خوراك ماهيچه مجلسي حرفه اي



پخت خوراك ماهيچه مجلسي,خوراك ماهيچه

خوراك ماهيچه مجلسي را با يك دستور حرفه اي درست كنيد

 

خوراك ماهيچه يكي از غذاهاي مجلسي است كه درست كردن آن شايد كمي به نظرتان سخت باشد. اگر شما هم با اين مشكل مواجه هستيد مي توانيد با دستور زير يك خوراك ماهيچه حرفه اي درست كنيد.

يكي از دغدغه هاي مهماني دادن، غذايي است كه مي خواهيد درست كنيد. مخصوصا اگر مهمان هاي خاصي داشته باشيد، فكر اينكه چگونه بهترين پذيرايي را از آنها بكنيد يك لحظه هم راحتتان نمي گذارد. ما به شما ماهيچه مجلسي را پيشنهاد مي كنيم.

مواد لازم براي خوراك ماهيچه مجلسي :

 ماهيچه گوسفند 4 عدد
پياز  2 عدد
 رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
سير 2 حبه
هويج 1 پيمانه
چوب دارچين 1 عدد
كرفس 1 پيمانه
زعفران به ميزان لازم
برگ بو 1 يا 2 عدد
 نمك و فلفل  به ميزان دلخواه


طرز تهيه ماهيچه مجلسي :
براي تهيه خوراك ماهيچه مجلسي ابتدا پياز خلالي‌شده را در تابه تفت دهيد سپس تكه هاي ماهيچه را به تابه اضافه كنيد و به خوبي سرخ كنيد.
در اين مرحله سير رنده شده را به ماهيچه اضافه كنيد و كمي تفت دهيد.
سپس هويج، ساقه كرفس، برگ‌بو، فلفل و 2 پيمانه آب و زعفران را به ماهيچه اضافه كنيد و اجازه دهيد تا با حرارت خيلي كم آرام پز شود.


براي تهيه خوراك ماهيچه مجلسي بهتر است به جاي استفاده از زردچوبه از زعفران استفاده كنيد در اين صورت علاوه بر عطر و طعم بي‌نظير و خواص زعفران، مي‌توانيد خوراك خود را ويژه كنيد و طعم آبگوشت‌ مانند را از خوراك خود بگيريد.
نكته اي كه در تهيه اين خوراك بهتر است بدانيد اين است كه هرچه آب كمتري به خوراك اضافه كنيد طعم بهتري پيدا خواهد كرد.


اصطلاح تنگ آب درست كردن خوراك به همين معني‌ است. كه ميزان آب اضافه شده به خوراك بسيار كم باشد و خوراك با آب گوشت و سبزيجات اطراف آن پخته شود.
در صورت تمايل از جعفري خرد‌شده براي عطر بيشتر بهره ببريد.
در نهايت پس از گذشت حدود يك ساعت به گوشت سر بزنيد و نمك و در صورت تمايل چوب دارچين را به آن اضافه كنيد.

طرز تهيه سس خوراك ماهيچه :
در تابه ديگري پياز و رب را با كره تفت دهيد و پس از پخت ماهيچه آب گوشت باقي‌مانده را از صافي رد كنيد و عصاره گوشت را به سس اضافه كنيد و با يك قاشق غذاخوري آب‌ليمو تازه طعم‌دار كنيد و در نهايت ماهيچه را در اين سس غوطه ور كنيد و به مدت 30 دقيقه به پخت ادامه دهيد تا كاملا طعم دار شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد