كتلت گوشت با آشپزي مادرونه!

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

كتلت گوشت با آشپزي مادرونه!

۳۴۵ بازديد
كباب تابه اي، كوفته، كتلت و شامي از جمله غذاهايي هستند كه با نان خورده مي شوند و همه ي مادرها تخصص خاصي در درست كردن آن دارند. در اين مطلب آشپزي طرز تهيه نوعي كتلت گوشت به همراه هويج و فلفل دلمه را به شما آموزش مي دهيم.
برترين ها: كباب تابه اي، كوفته، كتلت و شامي از جمله غذاهايي هستند كه با نان خورده مي شوند و همه ي مادرها تخصص خاصي در درست كردن آن دارند. در اين مطلب آشپزي طرز تهيه نوعي كتلت گوشت به همراه هويج و فلفل دلمه را به شما آموزش مي دهيم.

  • آماده سازي : 60 دقيقه   
  • پخت : 45 دقيقه  


مواد لازم براي خوراك گوشت قالبي براي 4 نفر :

  • گوشت چرخ كرده 400 گرم
  • هويج رنده شده  1 عدد بزرگ
  • پياز رنده شده  1 عدد بزرگ
  • فلفل دلمه اي  1 عدد متوسط نگيني شده بسيار ريز
  • قارچ 200 گرم
  • پنير پيتزا 150 تا200 گرم
  • هويج يا تخم مرغ پخته به دلخواه

 

خوراك گوشت قالبي بسيار لذيذ است.
 


طرز تهيه خوراك گوشت قالبي :


1- گوشت چرخ كرده را با نمك و فلفل و پياز خوب مزه دار مي كنيم مي گذاريم يك چند ساعتي داخل يخچال بماند بعد هويج و فلفل دلمه را اضافه مي كنيم و قارچ را بخارپز كرده به آن اضافه مي كنيم خوب ورز مي دهيم پنير پيتزا را هم اضافه مي كنيم.

2- من اين مواد را يك شب داخل  يخچال مي گذارم . ظرف پيركس مستطيلي مان را چرب مي كنيم نصف مواد را مي ريزيم بعد هويج پخته يا تخم مرغ پخته وسط آن مي گذاريم.

3- بعد بقيه مواد را روي آن ميريزيم مي گذاريم داخل ماكروفر با تركيب گريل و ماكروفر به مدت 30 دقيقه مي گذاريم خوب مي پزد.

4- اگر دوست نداريد اين حالت بخارپز بخوريد مي توانيد از قالب خارج كنيد داخل تابه سرخ كنيد. خوراك گوشت قالبي طعم خوبي دارد يك چيزي توي مايه رولت گوشت مي شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد