هشدار پليس فتا درباره دانلود اپليكيشن‌هاي موبايلي

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

هشدار پليس فتا درباره دانلود اپليكيشن‌هاي موبايلي

۲۰۳ بازديد

هشدار پليس فتا درباره دانلود اپليكيشن‌هاي موبايلي

 
۱۷:۰۸
 
ايتنا- برخي اپليكيشن‌هاي موجود در سايت‌ها از كدهاي مخرب استفاده كرده و كنترل گوشي كاربر را در دست مي‌گيرند.
هشدار پليس فتا درباره دانلود اپليكيشن‌هاي موبايلي



سرپرست اداره پيشگيري از جرائم سايبري پليس فتا ناجا گفت: بسياري از دارندگان گوشي‌هاي هوشمند اين روزها با دانلود اپليكيشن‌هاي مختلف موبايلي از سايت‌ها و فروشگاه‌هاي مختلف خود را در خطر جاسوسي قرار مي‌دهند.


به گزارش ايتنا از ايسنا، سرهنگ دوم عليرضا آذردرخش با بيان اينكه برخي اپليكيشن‌هاي موبايلي موجود در اين سايت‌ها و فروشگاه‌ها از كدهاي مخرب استفاده كرده و كنترل گوشي كاربر را در اختيار مي‌گيرند، گفت: فهيمدن اين موضوع نيز بسيار مشكل است چراكه كدهاي اين اپليكيشن‌ها با تركيب ميليون‌ها كد مختلف ديگر در سيستم‌عامل باعث مي‌گردند تا بتوان از گوشي كاربران جاسوسي نمايند.

وي با بيان اينكه برخي از اين اپليكيشن‌ها از كاربران مي‌خواهند كه به سوالاتي پاسخ دهند، و يا پيامكي به شماره‌اي يا ايميلي ارسال نمايند گفت: اين نوع ارتباط مي‌توانند باعث آلوده شدن گوشي به بدافزارهايي شوند كه اطلاعات شخصي كاربران را مورد حمله قرار دهند.

به گفته آذردرخش، موارد جاسوسي شامل ارسال پيامك‌هاي دريافتي و ارسالي كاربر بدون آنكه خود متوجه شود، ارسال عكس‌ها، كليپ‌ها و فيلم‌هاي موجود در حافظه گوشي، ارسال ليست تماس‌هاي دريافتي و شماره مخاطبين موجود در گوشي و... است.

وي با بيان اينكه در بسياري موارد قرباني اين جاسوسي خود كاربر است و در برخي موارد دوستان و نزديكان كاربر قرباني اين جاسوسي‌ها مي گردند، افزود: اخاذي از كاربر با توجه به داشتن اطلاعات زياد از وي يكي از مهمترين موارد است.

سرپرست اداره پيشگيري از جرائم سايبري ادامه داد: بسياري از اطلاعات كاربران كه از اين طريق به سرقت مي‌رود بعدها باعث ايجاد آزار و اذيت وي و نزديكان و بستگان مي‌گردد.

چراكه مجرمان از اين اطلاعات علاوه بر اخاذي براي سرگرمي و اذيت آزار قربانيان استفاده مي‌كنند به عنوان مثال ارسال پيامك‌هاي مستهجن و محتواي نامناسب با شماره كاربر براي افراد ديگر، يك مورد اذيت وآزار است كه مجرمان انجام مي‌دهند.

آذردرخش با اشاره به اينكه تهديدات امنيتي گوشي‌هاي همراه هوشمند بسيار بيشتر از لپ‌تاپ و كامپيوترهاي خانگي است، افزود: چراكه ميزان اطلاعات شخصي كه كاربران با خود در موبايل‌هاي هوشمند حمل مي‌كنند به مراتب بيش از نوت‌بوك و و كامپيوترهاي خانگي آنها است ضمن آنكه دسترسي سارقان يا هكرها به گوشي همراه به مراتب سهل‌تر مي‌باشد.

وي به كاربران گوشي‌هاي هوشمند توصيه كرد: از سيستم رمز نگاري مناسب براي گوشي‌هاي خود استفاده كنيد و رمز آن را تركيبي از اعداد و حروف قرار دهيد.

اين مقام مسئول با بيان اينكه همواره آنتي ويروس گوشي و تبلت خود را به روز نمائيد، گفت: بر روي گوشي خود يك برنامه امنيتي مانند نرم‌افزار ضد جاسوس نصب نمائيد و از شر برنامه‌‌هايي كه استفاده نمي‌كنيد خلاص شويد.

هنگامي كه كار شما با يك برنامه يا سرويس وب تمام شد، از برنامه خارج شويد يا Log Out كنيد.

اين كانال را همين طور به حال خود باز نگذاريد تا ديگران اطلاعات شما را كنترل كنند.

آذردرخش به دارندگان گوشي‌هاي هوشمند توصيه كرد: از دانلود بي مورد نرم‌افزارها و كليپ‌‌هاي موجود در سايت‌ها خودداري نمايند و فقط برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي لازم و كاربردي را دريافت و تنها به نمونه‌هاي رسمي موجود اعتماد كنند در سايت‌هاي معتبر كه گاها" هم پولي است دريافت نمايند.

بر اساس گزارش پايگاه اطلاع رساني پليس فتا، وي در پايان در توصيه به كاربران و شهروندان گفت: در صورت مواجه با موارد مشكوك مي‌توانند آن را از طريق سايت پليس فتا به آدرسCyberpolice.ir بخش مركز فوريت‌هاي سايبري، لينك ثبت گزارشات مردمي به پليس فتا اعلام نمايند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد