وب سايت آشپزباشي: آش انار يكي از خوشمزه ترين آش هاي ايراني است. چون انار حاوي آنتي اكسيدان بالاست، اين آش انتخاب مناسبي براي روزهاي سرد و همچنين هواي آلوده است.
مواد لازم:
- سبزي آش ۱/۲ كيلوگرم
- لپه ۱/۴ ليوان
- برنج ۱/۴ ليوان
- بلغور ۱/۴ ليوان
- گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
- پياز ۱ عدد
- پياز سرخ شده به ميزان لازم
- رب انار ۲ قاشق سوپ خوري
- آب انار ۱ ليوان
- نعناع به ميزان لازم
- روغن به ميزان لازم
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- زردچوبه به ميزان لازم
- دانه انار ۲ قاشق غذاخوري
- آب ۵ ليوان
نكته:
در اين دستور مي توانيد به جاي لپه از عدس هم استفاده كنيد.
طرز تهيه:
1- ابتدا پياز را نگيني خرد كرده و در روغن تفت مي دهيم. سپس لپه را به آن اضافه مي كنيم و پس از تفت كوتاه با ۵ ليوان آب مي پزيم.
2- برنج و بلغور و سبزي آش را اضافه مي كنيم . در اين ميان كوفته قلقلي را آماده مي كنيم.
3- گوشت را با پياز رنده شده و كمي نمك و زرچوبه ورز مي دهيم و گلوله هاي ريزي درست مي كنيم. سپس آنها را در روغن تفت مي دهيم.
4- آب انار و رب انار را با كوفته قلقلي به آش اضافه مي كنيم و مي گذاريم تا جا بيفتد. نمك و فلفل را فراموش نكنيد.
5- آش را در ظرف مناسب ريخته و با پياز داغ و نعناع داغ و دانه هاي انار تزيين كنيد. نوش جان.