شنبه ۰۳ بهمن ۹۴ | ۱۷:۲۴ ۳۶۰ بازديد
ترشي پياز يكي از انواع ترشي است كه طرفداران خاص خود را دارد. اگر اين ترشي را دوست داشته باشيد حتما به آن معتاد مي شويد.
وب سايت ايران كوك: ترشي پياز يكي از انواع ترشي است كه طرفداران خاص خود را دارد. اگر اين ترشي را دوست داشته باشيد حتما به آن معتاد مي شويد.
مواد اوليه:
طرز تهيه:
پيازهاي سفيد را پوست بكنيد و بشوييد و 2 ساعت كناري قرار دهيد تا خشك شود. داخل شيشه ترشي پيازها، چند حبه سير، 1 فلفل تند و مقدار كمي نعنا خشك بريزيد و روي آن كمي نمك بپاشيد و در انتها با سركه سفيد پر كنيد، شيشه را به مدت 1 ماه در جاي خنك و تاريك قرار دهيد تا ترشي ها آماده مصرف شوند (بسته به نرمي ترشي از 10 روز تا 1 ماه ترشي آماده مصرف است).
نكته ها:
دقت كنيد كه ظرف ترشي و پيازها پيش از آماده سازي كاملا خشك باشند چون رطوبت موجب كپك زدن ترشي ميشود؛ هرگونه گرما يا نور خورشيد موجب خراب شدن ترشي شما خواهد شد، پس از 10 روز ميتوانيد ترشي را در يخچال قرار دهيد.
مواد اوليه:
- نمك 1 قاشق چايخوري
- سركه سفيد به ميزاني ك تا سر شيشه رو بپوشونه
- نعنا خشك به ميزان دلخواه
- پياز سفيد ريز به ميزان لازم
- سير 3 تا 4 حبه
- فلفل سبز تند 1 عدد
طرز تهيه:
پيازهاي سفيد را پوست بكنيد و بشوييد و 2 ساعت كناري قرار دهيد تا خشك شود. داخل شيشه ترشي پيازها، چند حبه سير، 1 فلفل تند و مقدار كمي نعنا خشك بريزيد و روي آن كمي نمك بپاشيد و در انتها با سركه سفيد پر كنيد، شيشه را به مدت 1 ماه در جاي خنك و تاريك قرار دهيد تا ترشي ها آماده مصرف شوند (بسته به نرمي ترشي از 10 روز تا 1 ماه ترشي آماده مصرف است).
نكته ها:
دقت كنيد كه ظرف ترشي و پيازها پيش از آماده سازي كاملا خشك باشند چون رطوبت موجب كپك زدن ترشي ميشود؛ هرگونه گرما يا نور خورشيد موجب خراب شدن ترشي شما خواهد شد، پس از 10 روز ميتوانيد ترشي را در يخچال قرار دهيد.