یکشنبه ۰۸ فروردین ۹۵ | ۱۰:۱۴ ۴ بازديد
طرز تهيه آش كلم (آذربايجان)
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم:
كلم پيچ ،رشته رشته | نيم كيلو |
شلغم | 3 عدد |
هويج | 4 عدد |
پياز خرد كرده | 2 عدد |
نخود و لوبيا | 3 پيمانه |
سبزي* ساطوري | 1 كيلو |
آلو بخارا خيسانده | 2 پيمانه |
روغن | 5 قاشق |
نمك و فلفل | به مقدار لازم |
* سبزي شامل تره ، جعفري ، گشنيز و برگ چغندر مي باشد.
دستور طبخ آش:
نخود و لوبيا را در 2 ليتر آب در يك ديگ روي شعله به جوش بياوريد، سپس شعله را كم كنيد در ديگ را ببنديد و اجازه دهيد حدود 2 ساعت بپزد.
در پايان ساعت اول اندكي نمك و فلفل بزنيد. در پايان ساعت دوم سبزي و تره بار و آلو را روي مابقي بريزيد و اگر لازم باشد كمي آب جوش اضافه كنيد. اجازه دهيد آش به جوش بيايد سپس شعله را كم كنيد و بگذاريد حدود 40 دقيقه بپزد.
روغن را در تابه روي شعله ي ملايم داغ كنيد و پياز را در آن تفت دهيد تا سرخ شود.پياز داغ را در آش آماده بريزيد هم بزنيد و بگذاريد تا 10 دقيقه ي ديگر هم بپزد. اين آش را مي توان با نعناع داغ تزيين كرد.
منبع : ashpazi.blog.ir