آموزش غذا -طرز تهيه املت لقمه اي

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

آموزش غذا -طرز تهيه املت لقمه اي

۳۰۷ بازديد

طرز تهيه املت لقمه اي



درست كردن املت لقمه اي,مواد لازم براي املت لقمه اي

ما به شما پيشنهاد مي كنيم براي صبحانه تان املت لقمه اي را امتحان كنيد


صبحانه مهم ترين وعده غذايي در طول روز است. بعضي ها دوست دارند صبحانه شان متنوع و گاهي تجملاتي باشد. معمولا اگر از كسي بپرسيد براي صبحانه چه ميل دارد، احتمالا پاسخش املت خواهد بود. به همين دليل املتي متفاوت مخصوص صبحانه را به شما آموزش مي دهيم.

مواد لازم براي املت لقمه اي :

 ژامبون گوشت 90% يا گوشت چرخ كرده 450 گرم
 تخم مرغ  10 عدد
 كنسرو لوبيا 1 قوطي
فلفل دلمه اي 1 عدد
روغن 1 قاشق
پنير چدار 300 گرم
نان پيتا يا تافتون 10 عدد


طرز تهيه املت لقمه اي براي صبحانه :
در يك ماهيتابه نچسب روغن را بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد.
ژامبونها را در آن بيندازيد و اجازه دهيد تا كمي قهوه اي رنگ شوند. سپس آنها را برداريد و در يك ظرف بريزيد.


فلفل دلمه اي را نگيني خرد كنيد.
تخم مرغ ها را در يك كاسه بشكنيد و خوب هم بزنيد و فلفل دلمه ها را درون آن بريزيد.
سپس آنها را در تابه نچسب بريزيد و كاملا بپزيد تا اينكه تخم مرغها ديگر شل نباشند.


لوبياها را در يك كاسه بريزيد و با گوشت كوب آنها را خوب له كنيد. سپس آنها را در يك ظرف روي گاز با حرارت ملايم داغ كنيد.
نان ها را آماده كنيد و از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ و پوره لوبيا و پنير چدار درون هر يك از آنها بريزيد و آنها را به صورت مستطيلي بپيچيد.


حالا لقمه ها را در تابه قرار دهيد و كمي تست كنيد.
در صورت امكان مي توانيد آنها را نيز كمي در فر قرار دهيد.
سپس لقمه هاي خوشمزه املت را سرو كنيد.


منبع : irancook.com - seemorgh.com

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد