دوشنبه ۲۸ دی ۹۴ | ۱۰:۲۸ ۱,۹۹۳ بازديد
طرز تهيه آب لبو و پودر لبو
- مجموعه: نگه داري مواد غذايي
از آب لبو براي رنگ آميزي طبيعي در غذا ميتوان استفاده كرد. در فصل زمستان كه دسترسي به لبوي تازه است .لبو را پوست كنده و خوب شسته سپس حلقه حلقه كنيد . لبو را بپزيد و آب تغليظ شده ي آنرا در قالب كوچك يخ ريخته و پس از انجماد در ظرف درب داري در فريزر نگهداري كنيد تا چند ماه قابل استفاده است .
براي تهيه پودر لبو آن لبو را پس از پوست كندن خوب شسته و با كارد برشهاي نازكي به لبو بزنيد و روي بخاري يا توسط دستگاههاي ميوه خشك كن حرارت داده تا خشك شود سپس آسياب و بعد الك كنيد و پودر آنرا در ظرف در بسته در يخچال نگهداري كنيد و هر زمان كه لازم بود مثل زعفران مقداري از آنرا در آب جوش ريخته و يا دم بيندازيد و استفاده كنيد .
منبع : ashpazierangin.blogfa.com