طرز تهيه آب لبو و پودر لبو

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

طرز تهيه آب لبو و پودر لبو

۱,۹۹۳ بازديد

طرز تهيه آب لبو و پودر لبو



درست كردن آب لبو و پودر لبو,نحوه نگهداري آب لبو


از آب لبو براي رنگ آميزي طبيعي در غذا ميتوان استفاده كرد. در فصل زمستان كه دسترسي به لبوي تازه است .لبو را پوست كنده و خوب شسته سپس حلقه حلقه كنيد . لبو را بپزيد و آب تغليظ شده ي آنرا در قالب كوچك يخ ريخته و پس از انجماد در ظرف درب داري در فريزر نگهداري كنيد تا چند ماه قابل استفاده است .

براي تهيه پودر لبو آن لبو را پس از پوست كندن خوب شسته و با كارد برشهاي نازكي به لبو بزنيد و روي بخاري يا توسط دستگاههاي ميوه خشك كن حرارت داده تا خشك شود سپس آسياب و بعد الك كنيد و پودر آنرا در ظرف در بسته در يخچال نگهداري كنيد و هر زمان كه لازم بود مثل زعفران مقداري از آنرا در آب جوش ريخته و يا دم بيندازيد و استفاده كنيد .

 

منبع : ashpazierangin.blogfa.com

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد