شنبه ۲۶ دی ۹۴ | ۰۹:۱۴ ۲۶۶ بازديد
مصرف غذاهاي غني و فرآوري نشده باعث كاهش وزن و لاغري افراد ميشود.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران جوان؛ ميزان كالريهاي ورودي بدن مثل چربي، پروتئين و كربوهيدرات بايد با سوختن انرژي برابري كند.
بسياري از كارشناسان بهداشت معتقدند كه غذا خوردن بايد در زمان خاص صورت بگيرد تا در مقدار آن افراط نشده و سبب اضافه وزن نشود.
غلات و حبوبات كربوهيدراتهاي تصفيه شدهاي هستند كه افراد را دچار چاقي ميكنند به طوري كه در هنگام خوردن اولين وعده غذايي سطح قند خون به شدت افزايش مييابد و بعد از چند ساعت قند خون به نقطه قبل خود باز ميگردد.
مصرف غذاهاي غني از كربوهيدرات قند را تحت فشار قرار ميدهد و در صورت مصرف بيش از حد بدن چاقي مفرط به وجود ميآيد.
مصرف غلات ناسالم و داراي قند بالا به عنوان يك وعده صبحانه مضر بوده و افراد در هنگام خريد بايد درصد چربي مواد غذايي را به دقت مطالعه كنند.