طرز تهيه خورش فسنجان با رب ازگيل

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

طرز تهيه خورش فسنجان با رب ازگيل

۲۵۸ بازديد

مواد لازم براي خورش فسنجان با رب ازگيل:

 رب ازگيل  يك پيمانه
 گردوي چرخ شده يك و نيم پيمانه
 گوشت بوقلمون چرخ شده 500 گرم
 پياز رنده شده  دو عدد
زعفران و نمك و فلفل و شكر به ميزان لازم
آلو خورشي 10 عدد

طرز تهيه خورش فسنجان با رب ازگيل :

پياز را در روغن تفت داده، سپس به آن گردوي چرخ شده اضافه مي‌كنيم و آن را هم كمي تفت مي‌دهيم. رب را اضافه كرده و مقداري آب ريخته و مي‌گذاريم كاملا به روغن بيفتد. وقتي كه خورش به جوش افتاد به گوشت بوقلمون پياز رنده شده، نمك و فلفل اضافه كرده و آن را به صورت قلقلي يا توپي در آورده، سرخ مي‌كنيم و درون خورش مي‌ريزيم. نيم ساعت مانده به سرو غذا زعفران را هم به آن اضافه مي‌كنيم.

نكته براي پخت خورش فسنجان :

توجه داشته باشيد رب ازگيل تقريبا شيرين است اگر تمايل به خورش شيرين نداريد مقداري آبليمو استفاده كنيد. براي به روغن افتادن بيشتر خورش هر از چند گاهي به آن خرده‌هاي يخ اضافه كنيد تا كاملا به روغن بيفتد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد