شنبه ۱۹ دی ۹۴ | ۰۸:۲۲ ۲۵۹ بازديد
ويتامين پوست ليمو 5 تا 10 برابر بيشتر از ويتامين آب ليمو است. علاوه براين، پوست ليمو موجب برطرف كردن سمهاي موجود در بدن ميشود. متاسفانه بسياري از افراد فكر ميكنند كه پوست ليمو مفيد نيست و آن را كنار ميگذارند.
مطالعهاي جديد حاكي از آن است كه بايد ليمو را قبل از استفاده فريز كنيم تا از اين طريق بيشتر از خواص موجود در آن استفاده كنيم.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ اكثر افراد ميگويند كه ليمو بايد درسته مصرف شود و هيچ قسمت از آن دور ريخته نشود تا هم خواص مفيد آن براي سلامتي به بدن برسد و هم از طمع بينظير آن لذت برده شود. اما چگونه ميشود يك ليمو درسته را با پوست و هستهاش خورد؟
يك ليموي ارگانيك را برداريد، آن را بشوييد و در فريزر بگذاريد. به محض اينكه يخ زد بدون آنكه پوست آن را بكنيد آن را رنده كنيد. بعد از اين كار ميتوانيد آن را روي بسياري از مواد غذايي همچين سالاد، بستني، سس، سوپ يا هر خوراكي ديگر برزيد بريزيد و استفاده كنيد. با اين كار طمعي را تجربه خواهيد كرد كه قبلا هيچ وقت آن را نچشيدهايد.
چرا بايد ليمو را فريز كنيم؟
تمام قسمتها و محتويات ليمو مفيد و داراي خواص هستند به همين دليل بايد كل ليمو به طور درسته مصرف شود.
پوست ليمو: ويتامين پوست ليمو 5 تا 10 برابر بيشتر از ويتامين آب ليمو است. علاوه براين، پوست ليمو موجب برطرف كردن سمهاي موجود در بدن ميشود. متاسفانه بسياري از افراد فكر ميكنند كه پوست ليمو مفيد نيست و آن را كنار ميگذارند.
محتويات ليمو: ليمو خاصيت ضد سرطان دارد و در كشتن سلولهاي سرطاني بسيار موثر است و ادعا شده است كه بسيار قويتر از شيمي درماني عمل ميكند. علاوه بر اين، ليمو تاثير قابل توجهي بر درمان كيستها و تومورها دارد. مطالعهاي جديد براي اولين بار نشان داده است كه ليمونويد، مادهاي طبيعي كه در ليمو و برخي مركبات ديگر وجود دارد كه مانع رشد سلولهاي سرطاني به خصوص سرطان سينه ميشود. اين امر بر اهميت مركبات به خصوص ليمو براي پيشگيري از سرطان سينه تاكيد ميكند.
در اينجا به طور فهرستوار به تعدادي ديگر از صدها فوايد ليمو اشاره ميكنيم:
تنظيم فشار خون
ضد افسردگي
درمان بيماريهاي عصبي و روحي
خاصيت ضد ميكروبي و ضد قارچ
برطرف كننده انگلهاي داخل بدن
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ اكثر افراد ميگويند كه ليمو بايد درسته مصرف شود و هيچ قسمت از آن دور ريخته نشود تا هم خواص مفيد آن براي سلامتي به بدن برسد و هم از طمع بينظير آن لذت برده شود. اما چگونه ميشود يك ليمو درسته را با پوست و هستهاش خورد؟
يك ليموي ارگانيك را برداريد، آن را بشوييد و در فريزر بگذاريد. به محض اينكه يخ زد بدون آنكه پوست آن را بكنيد آن را رنده كنيد. بعد از اين كار ميتوانيد آن را روي بسياري از مواد غذايي همچين سالاد، بستني، سس، سوپ يا هر خوراكي ديگر برزيد بريزيد و استفاده كنيد. با اين كار طمعي را تجربه خواهيد كرد كه قبلا هيچ وقت آن را نچشيدهايد.
چرا بايد ليمو را فريز كنيم؟
تمام قسمتها و محتويات ليمو مفيد و داراي خواص هستند به همين دليل بايد كل ليمو به طور درسته مصرف شود.
پوست ليمو: ويتامين پوست ليمو 5 تا 10 برابر بيشتر از ويتامين آب ليمو است. علاوه براين، پوست ليمو موجب برطرف كردن سمهاي موجود در بدن ميشود. متاسفانه بسياري از افراد فكر ميكنند كه پوست ليمو مفيد نيست و آن را كنار ميگذارند.
محتويات ليمو: ليمو خاصيت ضد سرطان دارد و در كشتن سلولهاي سرطاني بسيار موثر است و ادعا شده است كه بسيار قويتر از شيمي درماني عمل ميكند. علاوه بر اين، ليمو تاثير قابل توجهي بر درمان كيستها و تومورها دارد. مطالعهاي جديد براي اولين بار نشان داده است كه ليمونويد، مادهاي طبيعي كه در ليمو و برخي مركبات ديگر وجود دارد كه مانع رشد سلولهاي سرطاني به خصوص سرطان سينه ميشود. اين امر بر اهميت مركبات به خصوص ليمو براي پيشگيري از سرطان سينه تاكيد ميكند.
در اينجا به طور فهرستوار به تعدادي ديگر از صدها فوايد ليمو اشاره ميكنيم:
تنظيم فشار خون
ضد افسردگي
درمان بيماريهاي عصبي و روحي
خاصيت ضد ميكروبي و ضد قارچ
برطرف كننده انگلهاي داخل بدن