ازدواج با زنان مطلقه، آري يا خير؟

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

ازدواج با زنان مطلقه، آري يا خير؟

۳۸۶ بازديد
روان‌شناس گفت: ازدواج پسران مجرد با زنان مطلقه رو به شيوع است، از اين‌رو بايد جوانب مثبت و منفي آن بررسي شود.

خبرگزاري ايسنا: روان‌شناس گفت: ازدواج پسران مجرد با زنان مطلقه رو به شيوع است، از اين‌رو بايد جوانب مثبت و منفي آن بررسي شود.

«مريم فكور» اظهار كرد: در نگاه بدبينانه، پسر مجرد به اين دليل خواهان ازدواج با زن مطلقه است كه فكر مي‌كند ازدواج راحتي در پيش دارد. در واقع طبق يك انتظار عمومي زنان مطلقه در ازدواج دوم‌شان كم توقع‌تر بوده و سازش بيشتري نشان مي‌دهند. هم‌چنين اين دسته از زنان تمايل به ازدواج كم سر و صدا داشته و به‌دنبال برگزاري مراسم پي در پي و تشريفات نيستند.

اين روان‌شناس ادامه داد: ممكن است در اين ميان پسراني هم باشند كه فكر مي‌كنند امتيازهاي زن مطلقه نسبت به دختر مجرد به مراتب پايين‌تر است در نتيجه شرايط ازدواج با او آسان‌تر خواهد بود. علاوه‌بر اين، فكر مي‌كنند كه زنان مطلقه انتظار مالي پايين‌تري دارند و در شرايطي كه مهريه، هزينه‌هاي مراسم ازدواج، هزينه‌هاي تأمين مسكن و درآمد براي پسرها يك دغدغه جدي است، زنان مطلقه با انتظارات پايين‌تر مي‌توانند گزينه خوبي باشند.

وي تصريح كرد: در واقع بسياري از زنان مطلقه حامي ندارند و خانواده آن‌ها به‌علت موقعيت فرزندانشان تمايل دارند زندگي دوم دخترشان را حفظ كنند، از همين‌رو از ميزان دخالتشان كاسته مي‌شود. علاوه‌بر اين، زني كه مهريه و حق و حقوق مالي‌اش را از همسر سابق دريافت كرده، تمكن مالي بيشتري دارد و مي‌تواند منبع حمايتي خوبي براي يك پسر مجرد باشد.

فكور با تأكيد بر پي بردن زنان مطلقه به انگيزه‌هاي خواستگارشان براي ازدواج، گفت: ازدواجي كه صرفاً به دليل برخورداري از حمايت يك مرد صورت بگيرد مي‌تواند خطرناك بوده و چالش‌هاي زندگي پيشين را براي يك زن تكرار كند. از همين‌رو بهتر است كار را به كاردان سپرد و با مشاوره‌هاي روانشناسي يك نفره و دو نفره تصميم نهايي را گرفت.

اين روانشناس خاطرنشان كرد: يكي از آسيب‌هاي ازدواج با زنان مطلقه يادآوري مكرر خاطرات پيش از ازدواج است، چون ممكن است زن در چنين ازدواجي مورد سرزنش مرد و اطرافيان او باشد و با وجود كوچك‌ترين اختلافي بر سرش منت بگذارند كه «حتماً همسر قبلي‌ات همين رفتار را ديده كه طلاقت داده» و يا«تو از يك زندگي شكست‌خورده بيرون آمده بودي و من حمايتت كردم».

وي تصريح كرد: زنان مطلقه در صورت داشتن يك زندگي آرام، قدر موقعيت را مي‌دانند و براي بهتر شدن زندگي تلاش مي‌كنند، چون وضعيت بدتري را چشيده‌اند و حاضر نيستند زندگي خوب امروزشان را از دست بدهند. اين در حالي است كه زنان مطلقه به‌واسطه تجربه‌هايي كه در زندگي اول خود كسب كرده‌اند، عموماً توانايي مديريت بهتري در روابط دارند و شايد به همين‌خاطر است كه نظر پسران مجرد را بيشتر جلب مي‌كنند. در واقع اين زنان از مهارت‌هاي خانه‌داري، ارتباط با اقوام و برخورد با همسر برخوردار بوده و ديگر نيازي نيست با شروع زندگي مشترك به آزمون و خطا بپردازند.

فكور يادآور شد: مطلقه بودن نمي‌تواند علت انتخاب نشدن براي ازدواج باشد، اين در حالي است كه امروزه آمار طلاق بالا رفته و ممكن است زنان جوان زيادي در دهه دوم يا اوايل دهه سوم زندگي‌شان مطلقه شده باشند، اما از امتيازهاي خانوادگي و اجتماعي برجسته‌اي برخوردار باشند. از اين‌رو نگاه سنتي و قضاوت نادرست درخصوص فاصله گرفتن از اين زنان نمي‌تواند بر پايه منطق صورت گرفته باشد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد