تاثير مودم‌هاي واي‌فاي بر زنان باردار و عقيم شدن مردان

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

تاثير مودم‌هاي واي‌فاي بر زنان باردار و عقيم شدن مردان

۳۷۳ بازديد

يك كارشناس فضاي مجازي هشدار داد

تاثير مودم‌هاي واي‌فاي بر زنان باردار و عقيم شدن مردان

مومن نسب 1

يك كارشناس فضاي مجازي گفت: خانه‌هايي كه مودم واي‌فاي در آنها روشن است، تضمين مي‌دهم در آينده بچه‌هايشان در فرزندآوري دچار مشكل ‌شوند يا زنان باردار آنها لطمه بخورند.

به گزارش خبرنگار فناوري اطلاعات و ارتباطات خبرگزاري تسنيم، روح الله مومن نسب در يك برنامه تلويزيوني با اشاره به اينكه بايد تعريف خوب و جامعي از فضاي مجازي صورت گيرد، اظهار كرد: امروزه دنيا به سمتي رفته كه تجارت و فرهنگ ديجيتالي شده يا به بيان ديگر خانم‌هاي جامعه ديگر غذا پختن را براي ماهيت اصلي آن انجام نمي‌دهند بلكه غذا درست مي‌كنند تا از آن عكس بگيرند و در شبكه‌هاي اجتماعي به اشتراك گذاشته و لايك جمع كنند.

وي عنوان كرد: مردم در حال حاضر با گوشي به تخت خواب مي‌روند و صبح هم كه چشم‌شان را باز مي‌كنند، ابتدا به گوشي سلام مي‌كنند؛ در حال حاضر اطلاعات گوشي‌هاي موبايل از خود افراد بيشتر است.

او خاطر نشان كرد: مردم براي خريد يك ماشين كلي تحقيقات مي‌كنند و حتي نيروي انتظامي نيز با بررسي خودروها اعم از تمرز، ايربگ و... اجازه پلاك‌گذاري را مي‌دهد اما اما گوشي‌هاي موبايل هيچ كجا رجيستر نمي‌شوند.

اين كارشناس فضاي مجازي با بيان اينكه مسئولان و كاربران شناخت كافي از فضاي مجازي ندارند، به مشكلات ايجاد شده توسط گوشي‌هاي هوشمند اشاره كرد و گفت: با تحقيقاتي كه انجام داديم بالغ بر 2200 عنوان از مشكلات همين گوشي‌ها كه قابليت استفاده از 3G و 4G را دارند، احصا كرديم.

وي به چند مورد از اين مشكلات اشاره كرد و گفت: مسائل اخلاقي، استرس در خانواده‌ها، تنوع طلبي عاطفي و جنسي، طلاق عاطفي و ترديد در خانواده بخشي از اين مشكلات هستند كه مثلا تنوع طلبي عاطفي اكنون بين جوانان رايج شده و مي‌گويند با فلاني رابطه داشته‌ام اما كات كردم؛ آسيب‌‌هاي رواني و اجتماعي چنين كارهايي بسيار زياد است.

او همچنين درباره طلاق عاطفي گفت: طلاق‌هاي ثبت شده بهتر از طلاق‌هاي عاطفي هستند زيرا حضانت بچه‌ها بعد از جدايي حداقل با پدر يا مادر مي‌شود اما در طلاق عاطفي نه پدري وجود دارد نه مادري؛ به عبارتي جزايري در خانواده‌ها شكل مي‌گيرد كه آسيب‌هاي جدي رواني را به دنبال دارد.

مومن نسب با بيان خاطره‌اي از نقاشي يك بچه دبستاني گفت: به واسطه دوستي با مدير يك از دبستان‌ها به آنجا رفتم كه نقاشي را از يكي دانش آموزان به من نشان داد كه در آن تصوير خانواده‌شان را كشيده بود و پدر يك گوشه مبل و رو به ديوار و مادر هم گوشه ديگر و روي به سمت ديگر ديوار داشت؛ هر كدام از آنها هم سرشان به موبايل‌شان گرم بود و بچه آن وسط متعجب مانده بود.

او افزود: يك موسسه تحقيقاتي آمريكايي مي‌گويد 68 درصد طلاق‌هاي ثبت شده در 150 كشور دنيا بخاطر ارتباط طرفين با جنس مخالف در شبكه‌هاي اجتماعي بوده است.

اين كارشناس فضاي مجازي در بخشي ديگر از صحبت‌هاي خود به مفهوم جنگ نرم اشاره كرد و گفت: در جنگ سخت دو طرف نزاع، توپ و تانك دارند و آنقدر مي‌جنگند تا يك طرف موفق به تسخير بخشي از سرزمين ديگري شود اما در جنگ نرم يك طرف ارتش است و طرف ديگر يك خانم يا يك بچه.

وي گفت: يكي از بازي‌هاي رايانه‌اي را سراغ دارم كه 10 هزار نفر براي آن برنامه‌ريزي كرده‌اند تا اين بازي ساخته شود. اين نشان مي دهد چه برنامه‌ريزي‌هاي پيچيده‌اي شده تا به خانواده‌ها نفوذ كنند.

او ابراز كرد: جنگ نرم ناجوانمردانه است و به خانمواده‌ها نفوذ مي‌كنند و اعضاي آن را از دسترس هم خارج مي‌كنند. اگر بچه خانواده‌اي را ديديد كه براي استفاده يك ساعت بيشتر از تبلت اصرار مي‌كند قطعا يك عمليات جنگ نرم پيچيده در آن خانواده اتفاق افتاده است.

مومن نسب با اشاره به اينكه اگر زماني زن و مرد اطلاعات يا نحوه تعامل‌شان با موبايل را از يكديگر مخفي كردند، ترديد و بدگماني در آن خانواده به وجود مي‌آيد، گفت: جنگ نرم به تعبير مقام معظم رهبري، ايجاد ترديد در دل‌ها و ذهن‌هاي مردم است.

وي به يكي از قوانين كشور چين اشاره كرد و گفت: براساس اين قانون اپراتورهاي مخابراتي موظف هستند اگر كسي از گوشي همراه خود بيش از هشت ساعت در هفته استفاده كرد، او را به مراكز ترك اعتياد معرفي كنند. با اين حساب اگر آنها معتاد باشند ما قطعا با اين ميزان استفاده در روز معتاد هستيم.

او با تأكيد بر اينكه ما در كشور مركز ترك اعتياد از فضاي مجازي نداريم، خاطر نشان كرد: يكي از اپراتورهاي موبايل هشت گيگ اينترنت مي‌فروشد و مي‌گويد نصف اين بسته بايد در شب استفاده شود؛ اين به مفهوم بيدار ماندن براي طلب حق است.

مومن نسب به بحث سلامت استفاده از گوشي‌هاي موبايل و ابزار الكترونيكي هم پرداخت و گفت: فاصله چشم تا موبايل يك وجب است لذا وقتي نيم ساعت در روز به موبايل خيره ‌شويد دچار نزديك بيني يا تنبلي چشم مي‌شويد. يكي از فوق متخصصان چشم به من گفت از هر 10 مورد بيماري كه به مطب مي‌آيند، حدود هفت هشت مورد دچار نزديك بيني شده‌اند.

وي عنوان كرد: در حال حاضر با رواج دستگاه‌هاي اكترونيكي داراي حافظه ديگر از حافظه خود استفاده نمي‌كنيم و اگر موبايلمان فرمت شود انگار مغزمان فرمت شده است. اكنون سن آلزايمر از 60-70 به 35-40 سال رسيده است.

او با تأكيد بر اينكه مودم‌هاي واي‌فاي نبايد به صورت مدام در خانه‌ها روشن باشد، گفت: يكي از دوستانم كه سلامت امواج خوانده، مي‌گويد خانه‌هايي كه مودم واي‌فاي در آنها روشن است، تضمين مي‌دهم در آينده بچه‌هايشان در فرزندآوري دچار مشكل ‌شوند يا زنان باردار آنها لطمه بخورند.

او افزود: زمانيكه نيازي به استفاده از مودم‌هاي كابلي نيست بايد آنها را خاموش كرد يا حتي بيشتر از يك ساعت در روز از موبايل استفاده نكرد.

وي به يكي از فرهنگ‌هاي آمريكايي اشاره كرد و گفت: آنها فرهنگ‌شان اين است كه خانه محل زندگي است و لذا هر چه موجب اختلال در آن شود نبايد به خانه راه داده شود؛ از اين جهت مكاني مانند جاكفشي را به جا موبايلي اختصاص داده‌اند تا پيش از ورود به خانه، موبايل‌شان را در آنجا قرار دهند.

مومن نسب اذعان كرد: هيچ يك از بچه‌هاي اوباما هم در شبكه‌هاي اجتماعي عضو نيستند و حتي گوشي هوشمند ندارند. يكي از مجريان تلويزيوني آمريكا از خانم اوباما پرسيد شما مخالف عضويت بچه‌هايتان در شبكه‌هاي اجتماعي هستيد؟ كه جواب داد "بله مسلما".

وي افزود: با استدلالاتي كه ارائه داد، مجري در نهايت گفت كه تسليم شدم و شما دست مي‌گوييد اما سوالي با اين مضمون پرسيد كه چرا خود شما به عنوان زني خانه‌دار از شبكه‌هاي اجتماعي استفاده نمي‌كنيد؟ كه اين بار با برگشتن به سمت دوربين و خطاب به مردم آمريكا گفت "اين سرويس‌ها براي ما ساخته نشده است؛ مردم آمريكا اين سرويس‌ها را دستگاه‌هاي امنيتي، اطلاعاتي و نظامي ما براي كشورهاي ديگر ساخته‌اند و شما هم نبايد در آنها عضو شويد."

مومن نسب به واتس‌اپ كه براساس فرهنگ آمريكايي و توسط يك ويروس نويس ساخته شده است، اشاره كرد و گفت: كمتر از دو درصد از هفتاد ميليون آمريكايي از اين برنامه استفاده مي‌كنند در حاليكه از هفتاد ميليون ايراني بيش از 14 درصد از آن استفاده مي‌كنند.

او درباره تلگرام هم عنوان كرد: شبكه تلگرام را صهيونيست‌هاي روس تبار پناهنده آلمان طراحي كرده‌اند كه سرور آن در انگلستان قرار دارد و دفتر سرمايه‌گذار اصلي آن نيز در اسراييل است.

وي گفت: نتانياهو او را نزديك‌تر از برادرش خطاب مي‌كند. با اين حال 81.2 درصد كاربران تلگرام را ايراني‌ها تشكيل مي‌دهند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد