جمعه ۲۷ آذر ۹۴ | ۰۹:۴۵ ۲۲۵ بازديد
پنير را به دليل نوع ساختار خاصي كه دارد نبايد با برخي مواد غذايي خورد.
حسن اكبري متخصص آسيبشناسي و طب سنتي ايراني در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اين كه پنير يك ماده پروتئيني با تب سرد است و نبايد آن را با گوجه، خيار و هندوانه كه تب سرد دارند، خورد اظهار كرد: بسياري از افراد براساس عادت هميشگي در صبحانه ميان وعدهها پنير را با گوجه و خيار يا هندوانه ميخورند. اين امر باعث بروز بسياري از عارضهها و برخي بيماريها شامل ديابت، ام اس، اختلالات عصبي، گوارشي و غيره ميشود. به طوري كه برخي از افراد پس از خوردن پنير درچار ضعف ميشوند اين افراد بايد از خوردن پنير پرهيز كنند.
وي افزود: مصرف همزمان پنير با خيار، گوجه، هندوانه و يا سرديهاي ديگر باعث بروز عارضهها و بيماريها ميشود، اين امر عمر را كوتاه ميكند. بهتر است افرادي كه تمايل به مصرف همزمان پنير، خيار، گوجه و يا هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده كنند.
يعني برابر 50 گرم پنير، گوجه و خيار يا هندوانه از 50 گرم گردو استفاده كنند.
اكبري تصريح كرد: پنير داراي مولكولهاي پروتئيني پيچيده است و براي تجزيه شدن نياز به مقدار زيادي انرژي دارد. به همين دليل هنگام تجزيه انرژي زيادي را از بدن دريافت ميكند. مصرف همزمان پنير با گوجه و خيار يا هندوانه كه از مواد سرد هستند. باعث تشديد اين فرآيند ميشود.
اين متخصص آسيبشناس و طب سنتي ايراني در پايان گفت: بهتر است پنير همراه مغز دانههايي مانند گردو و يا خرما، كشمش و مواد گرم پرانرژي مصرف شود تا انرژي لازم را از اين مواد دريافت كند. پنير از لبنيات پرمصرف در سبد غذايي ما ايرانيان است و حذف آن امكانپذير نيست پس بهتر است هنگام مصرف پنير به نوع موادي كه با آن استفاده ميشود توجه شود تا مشكلي پيش نيايد.
وي افزود: مصرف همزمان پنير با خيار، گوجه، هندوانه و يا سرديهاي ديگر باعث بروز عارضهها و بيماريها ميشود، اين امر عمر را كوتاه ميكند. بهتر است افرادي كه تمايل به مصرف همزمان پنير، خيار، گوجه و يا هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده كنند.
يعني برابر 50 گرم پنير، گوجه و خيار يا هندوانه از 50 گرم گردو استفاده كنند.
اكبري تصريح كرد: پنير داراي مولكولهاي پروتئيني پيچيده است و براي تجزيه شدن نياز به مقدار زيادي انرژي دارد. به همين دليل هنگام تجزيه انرژي زيادي را از بدن دريافت ميكند. مصرف همزمان پنير با گوجه و خيار يا هندوانه كه از مواد سرد هستند. باعث تشديد اين فرآيند ميشود.
اين متخصص آسيبشناس و طب سنتي ايراني در پايان گفت: بهتر است پنير همراه مغز دانههايي مانند گردو و يا خرما، كشمش و مواد گرم پرانرژي مصرف شود تا انرژي لازم را از اين مواد دريافت كند. پنير از لبنيات پرمصرف در سبد غذايي ما ايرانيان است و حذف آن امكانپذير نيست پس بهتر است هنگام مصرف پنير به نوع موادي كه با آن استفاده ميشود توجه شود تا مشكلي پيش نيايد.