چرا نبايد پنير را با گوجه و خيار خورد؟

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

چرا نبايد پنير را با گوجه و خيار خورد؟

۲۲۵ بازديد
پنير را به دليل نوع ساختار خاصي كه دارد نبايد با برخي مواد غذايي خورد.
حسن اكبري متخصص آسيب‌شناسي و طب سنتي ايراني در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اين كه پنير يك ماده پروتئيني با تب سرد است و نبايد آن را با گوجه، خيار و هندوانه كه تب سرد دارند، خورد اظهار كرد: بسياري از افراد براساس عادت هميشگي در صبحانه ميان وعده‌ها پنير را با گوجه و خيار يا هندوانه مي‌خورند. اين امر باعث بروز بسياري از عارضه‌ها و برخي بيماري‌ها شامل ديابت، ام اس، اختلالات عصبي، گوارشي و غيره مي‌شود. به طوري كه برخي از افراد پس از خوردن پنير درچار ضعف مي‌شوند اين افراد بايد از خوردن پنير پرهيز كنند.
 
وي افزود: مصرف همزمان پنير با خيار، گوجه، هندوانه و يا سردي‌هاي ديگر باعث بروز عارضه‌ها و بيماري‌ها مي‌شود، اين امر عمر را كوتاه مي‌كند. بهتر است افرادي كه تمايل به مصرف همزمان پنير، خيار، گوجه و يا هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده كنند.
 
يعني برابر 50 گرم پنير، گوجه و خيار يا هندوانه از 50 گرم گردو استفاده كنند.
 
اكبري تصريح كرد: پنير داراي مولكول‌هاي پروتئيني پيچيده است و براي تجزيه شدن نياز به مقدار زيادي انرژي دارد. به همين دليل هنگام تجزيه انرژي زيادي را از بدن دريافت مي‌كند. مصرف همزمان پنير با گوجه و خيار يا هندوانه كه از مواد سرد هستند. باعث تشديد اين فرآيند مي‌شود.
 
اين متخصص آسيب‌شناس و طب سنتي ايراني در پايان گفت: بهتر است پنير همراه مغز دانه‌هايي مانند گردو و يا خرما، كشمش و مواد گرم پرانرژي مصرف شود تا انرژي لازم را از اين مواد دريافت كند. پنير از لبنيات پرمصرف در سبد غذايي ما ايرانيان است و حذف آن امكان‌پذير نيست پس بهتر است هنگام مصرف پنير به نوع موادي كه با آن استفاده مي‌شود توجه شود تا مشكلي پيش نيايد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد