وب سايت سوران: خيارشور يكي از مخلفاتي است كه معمولا در يخچال همه خانه ها پيدا مي شود. خيارشور به همراه ساندويچ، سالاد، ماكاروني و خيلي از غذاهاي ديگر سرو مي شود. به جاي اينكه از خيارشورهاي شركتي استفاده كنيد، خود كفا شويد و خودتان اين شور خوشمزه را تهيه كنيد.
مواد اوليه:
- خيار به ميزان لازم
- سير 3حبه
- ترخون چند ساقه
- سركه نصف ليوان
- نمك وفلفل به ميزان لازم
- آب جوشيده سرد به ميزان لازم

1-خيار را كاملا شسته داخل شيشه هاي سسي بزرگ مي ريزيم.
2-بعد چند ساقه ترخون وسه حبه سير در شيشه مي اندازيم.
3-در اخر اب جوشيده خنك را با نمك وفلفل مخلوط ميكنيم به اندازه دلخواه ونصف ليوان سركه. روي خيارهاي داخل شيشه مي ريزيم انگاه در شيشه را محكم مي بنديم.
4-حالا يك قابلمه براداشته شيشه را در وسط ان قرار داده تا كمر شيشه قابلمه را پر اب مي كنيم سپس قابلمه را روي حرارت قرار مي دهيم تا اب بجوش ايد.

نكته:
توجه كنيد وقتي آب جوش آمد ساعت مي گيريم 15 دقيقه در حال جوش باشه پس از اين زمان شيشه را از قابلمه دربياريد و بگزاريد روي كابينت خنك بشه.

وقتي كاملا سرد شد داخل يخچال بزاريدو فرداش نوش جان كنيد.به همين راحتي.
اين ميزان مواد فقط براي يك شيشه مي باشد.
اين خيار شورشبيه خيار شور هاي شركتي مي شه با همون مزه و از همه مهمتر نيازي نيست 2هفته انتظار بكشيد