پنجشنبه ۱۹ آذر ۹۴ | ۱۷:۲۳ ۲۴۱ بازديد
يكي از خوشمزهترين ترشيهاي فصلي ترشي پياز است كه اصطلاحا به آن پياز ترشي ميگويند و البته با پياز هاي ريز و مخصوص پياز ترشي تهيه ميشوند.
وب سايت ايران بانو: يكي از خوشمزهترين ترشيهاي فصلي ترشي پياز است كه اصطلاحا به آن پياز ترشي ميگويند و البته با پياز هاي ريز و مخصوص پياز ترشي تهيه ميشوند. حال اگر داخل آن با مخلفات انواع ترشي پر شود كه ديگر مزه آن چند برابر مي شود. براي امتحان چند عدد پياز بزرگ را برداشته و يك ترشي پياز شكم پر درست كنيد.
انتهاي پيازها را جدا كرده، يك برش عميق در وسط آن از سر تا انتها ايجاد كرده و درون سركه به مدت يك هفته بگذاريد تا نرم شوند. لوبيا سبزها را خرد كرده و به همراه كمي نمك و سركه روي حرارت بگذاريد تا نرم شوند.
پيازها را از سركه در آورده و داخل آن را خالي كنيد. در ظرفي هويج، ساقه كرفس، فلفل دلمهاي رنگي ، لوبيا سبز، نمك، فلفل و سير خرد شده را مخلوط كرده و مقداري از مواد را داخل پياز ريخته و روي آن را با ساقه هاي پيازچه پر كنيد تا مواد بيرون نريزد. ظرفي كه قرار است ترشي را درون آن درست كنيد برداشته، پيازها را داخل آن بچينيد و با سركه پركنيد و نمك و فلفل را روي همه مواد بپاشيد. سپس در ظرف را گذاشته و پس از يك هفته ميتوانيد استفاده نماييد.
انتهاي پيازها را جدا كرده، يك برش عميق در وسط آن از سر تا انتها ايجاد كرده و درون سركه به مدت يك هفته بگذاريد تا نرم شوند. لوبيا سبزها را خرد كرده و به همراه كمي نمك و سركه روي حرارت بگذاريد تا نرم شوند.
پيازها را از سركه در آورده و داخل آن را خالي كنيد. در ظرفي هويج، ساقه كرفس، فلفل دلمهاي رنگي ، لوبيا سبز، نمك، فلفل و سير خرد شده را مخلوط كرده و مقداري از مواد را داخل پياز ريخته و روي آن را با ساقه هاي پيازچه پر كنيد تا مواد بيرون نريزد. ظرفي كه قرار است ترشي را درون آن درست كنيد برداشته، پيازها را داخل آن بچينيد و با سركه پركنيد و نمك و فلفل را روي همه مواد بپاشيد. سپس در ظرف را گذاشته و پس از يك هفته ميتوانيد استفاده نماييد.