خواص روغن زرد قوچان

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

خواص روغن زرد قوچان

۴۲۰ بازديد

خواص روغن زرد

برخلاف تمام تبليغات منفي كه مي شود روغن حيواني نه تنها براي بدن مضر نيست بلكه اسيد آراشيدونيك موجود در اين روغنها باعث مي شود كه چربي خوب HDL بالا برود و چربي بد يا مضر LDL كاهش پيدا كند و براي بدن بسيار مفيد است و بايد سعي شود جايگزين روغن هاي نباتي و مايع مرسوم كه ضررهاي بسياري دارند شوند. پيامبر ( ص ) راجع به روغن حيواني فرمودند كه دواست و امام صادق ( ع ) هم فرمودند باعث سوختن چربي و در نتيجه كاهش وزن مي شود ، از جمله ديگر چربيهاي مفيد مي شود به كره حيواني ، روغن دنبه ، روغن زيتون ، روغن كنجد اشاره كرد .

امروزه از معروفترين روغن زردها  كشور مي شود به روغن كرمانشاهي اشاره كردو متاسفانه به دلايل مختلف از جمله عدم تلبغ مناسب از روغن زرد شهرستان قوچان نام كوتري مي بينيم وافراد خاص و با تجربه از اين روغن استفاده مي كنند در حاليكه اين شهرستان به خاطر دليل برخورداري از اب و هواي بسيار خوب و دشتها وكوههاي سرسبز و همچنين جمعيت عشايري بالا يكي از مرغوبترين روغن زرد يا همان روغن حيواني را داراست.

 روغن حيواني نوعي روغن است كه در بهترين نوع آن را درقوچان از شير گاو و گوسفند به دست مي‌آورند و در مقابل روغن نباتي به معني مطلق روغن زرد نيز استعمال مي‌شود.

روغن حيواني از نوعي كرهٔ محلي به‌دست مي‌آيد كه از به هم زدن دوغ در مشك تهيه مي‌شود. ابتدا دوغ تهيه شده از ماست را درون مشك ريخته و پس از تكان دادن مشك، كره را از دوغ جدا مي‌كنند. سپس كره را درون ديگ‌هاي بزرگ ريخته و به ملايمت حرارت مي‌دهند. در اثر حرارت، آب كره تبخير و روغن آن كه چربي حيواني است باقي مي‌ماند.

طعم اين روغن بستگي زيادي به نحوه خوراك و چراي دام دارد؛ به‌دليل چراي گله‌هاي گوسفند منطقه غرب ايران در مراتع پر علف، اين روغن از طعم و مزهٔ خاصي كه حاصل گياهان معطر كوهي مي‌باشد برخوردار است.

نكته:

مزاجهاي صفراوي روغن زرد را كمتر استفاده كنند و در صورت استفاده با ليموترش تازه مصرف شود.

اگر روغن زرد مي خوريد بايد تحركتان به همان نسبت بيشتر شود. زماني مي توان از روغن هاي حيواني استفاده كرد كه فعاليت فيزيكي مناسب داشته باشيم. در غير اين صورت، استفاده از روغن هاي گياهي، به خصوص روغن زيتون و كنجد توصيه مي شود.

اگر روغن زرد را به كاچي اضافه كنيم و به مدت يك هفته به زناني كه به طور طبيعي زايمان كرده اند بدهيم، زخم هاي داخلي آنان كه براثر زايمان به وجود آمده به سرعت ترميم شده و بيمار بهبود پيدا خواهد كرد.

زنان ايلات و عشاير كه به هنگام كوچ زايمان مي كنند، بلافاصله پس از زايمان، يك پياله روغن زرد سر مي كشند و به راه خود ادامه مي دهند. آيا تاكنون از خود پرسيده ايد علت اين امر چيست؟ چرا آنان برخلاف زنان شهري، سزارين نمي شوند و به صورت طبيعي زايمان مي كنند؟ در جواب بايد گفت علت آن چند چيز است:

اولا: از فعاليت هاي فيزيكي خوبي برخوردارند، و مدام در تلاش و كوشش اند.

ثانيا: از غذاهاي طبيعي و سالم استفاده مي كنند و در مجموع تغذيه ي خوب و مناسبي دارند.

ثالثا:از تنفس هواي پاك و سالم برخوردارند و معمولا از آب چشمه استفاده مي كنند.

رابعا: از تنش هاي عصبي به دورند و از زندگي ساده و بي الايشي برخوردار هستند.

خامساً: افرادي قانع و خودكفا هستند و از تجملات زندگي شهري نيز به دورند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد