ترسناك ترين اختراعات نيكولا تسلا كه باعث ترس جهان شد

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

ترسناك ترين اختراعات نيكولا تسلا كه باعث ترس جهان شد

۱۱۸ بازديد

اختراعات نيكولا تسلا كه باعث ترس جهان شد

اختراعات نيكولا تسلا كه باعث ترس جهان شد

اختراعات نيكولا تسلا كه باعث ترس جهان شد 

نيكولا تسلا مرد بزرگ اختراعات در تاريخ هميشه به پروژه هاي بسيار بزرگ كه دنيا را تغيير مي دادند فكر مي كرد و بسياري از تكنولوژي هاي روز را مديون تسلا هستيم. اكثر اختراعات بزرگ اساسا جامعه‌اي كه در آن رخ داده‌اند را تغيير مي‌دهد. از آن جايي كه افرادي كه در قسمت بالايي ساختار جامعه‌ قرار گرفته‌اند با تثبيت وضعيت فعلي قدرت و ثروت بيشتري به دست مي‌آورند،

 

فناوري‌هاي انقلابي كه به حال همه‌ي جهانيان مفيد بوده اما در عين حال تهديدي براي موجوديت آنهاست را متوقف كرده و نهايتا از دور خارج مي‌كنند. نابغه علوم مهندسي، نيكلا تسلا هم از اين قاعده مستثني نبود. در ادامه بعضي از فناوري‌هاي ابتكاري تسلا كه ”آنها“ نمي‌خواهيد شما چيزي درباره‌ي آنها بدانيد را با هم بررسي خواهيم كرد.

 

اشعه‌ي مرگ
نيكلا تسلا در سال ۱۹۳۰ ادعا مي‌كرد كه يك ”اشعه مرگ“ اختراع كرده و از آن با نام Teleforce ياد مي‌كرد. اين ابزار قادر به توليد اشعه‌ي قدرتمند از انرژي بود كه براي انهدام هواپيماهاي جنگي دشمنان، نظاميان خارجي، يا هر چيز ديگري مي‌شد از آن استفاده كرد.

 

البته ”اشعه‌ي مرگ“ هرگز به توليد نهايي نرسيد چون تسلا معتقد بود كه با به كارگيري آن انهدام و محو كردن كشورها از روي كره‌ي خاكي بيش از پيش آسان مي‌شد. تسلا اين طور مي‌گفت كه يك دولت با استفاده از اين ابزار قادر به انهدام هر چيزي در محدوده‌ي ۲۲ كيلومتري خود خواهد بود… [و] ديوار قدرت مستحكمي ايجاد خواهد كرد كه هر كشوري،

 

كوچك يا بزرگ را عليه همه‌ي ارتش‌ها، هواپيماها و ديگر نيروهاي نظامي غيرقابل نفوذ خواهد كرد.“ وي گفته بود كه تلاش‌هايي براي سرقت اين اختراع انجام شده است. چندين ناشناس وارد اتاق كار او شده و برگه‌هاي تحقيقاتي وي را بررسي كرده‌اند اما سارقان يا جاسوسان مورد نظر دست خالي برگشته‌‌اند.

 

نوسان ساز تسلا
در سال ۱۸۹۸تسلا ادعا كرد كه موفق به ساخت نوسانساز كوچكي شده كه بعد از اتصال به دفتر كار و راه‌اندازي، تقريبا تمام ساختمان و اطراف آن را به لرزه درآورده است. به عبارت ديگر، با استفاده از اين ابزار امكان شبيه‌سازي زلزله ميسر مي‌شد. با توجه به خطرات احتمالي كه ساخت چنين ابزاري مي‌توانست ايجاد كند، تسلا سريعا يك چكش گرفته و شروع به تخريب آن كرده

 

و به كارمندانش هم سفارش مي‌كند در صورتي كه از وجود چنين چيزي از آنها سوال شد، ادعاي بي‌اطلاعي كنند. بعضي از نظريه‌پردازان معتقدند دولت امريكا همچنان از تحقيقات تسلا در مكان‌هايي مثل تاسيسات هارپ (HAARP) استفاده مي‌كند.

 

سيستم برق رايگان
تسلا با دريافت كمك مالي از سوي شركت JP Morgan در سال ۱۹۰۲-۱۹۰۱ اقدام به طراحي و ساخت ابزاري به نام برج Wardenclyffe در نيويورك كرد، يك ايستگاه انتقال بي‌سيم غول‌پيكر. مورگان فكر مي‌كرد برج Wardenclyffe امكان ارتباطات بي‌سيم را در سراسر جهان فراهم خواهد كرد اما تسلا برنامه‌هاي ديگري براي آن در سر داشت.

 

تسلا با استفاده از نظريات خود مبني بر استفاده از زمين براي ارسال سيگنال‌ها، قصد داشت با استفاده از اين برج اقدام به ارسال پيام‌، تماس‌هاي صوتي و حتي ارسال عكس‌هاي راديويي از درياي آتلانتيك به انگلستان و به كشتي‌هاي دريايي كند. اگر اين پروژه موفق مي‌شد، هر كسي مي‌توانست با فرو كردن يك ميله در زمين، به الكتريسيته دسترسي داشته باشد.

 

 به گزارش پارس ناز متاسفانه، رايگان شدن برق سود سرشار شركت‌هاي تامين نيرو را از بين مي‌برد. و ضمنا وجود چنين سيستمي مي‌توانست وضعيت قدرت‌هاي جهاني را به خطر بياندازد چرا كه به طور كلي صنعت انرژي را متحول مي‌كرد. تصور كنيد اگر جامعه نيازي به سوخت‌هاي فسيلي نداشت، دنيا چه شكلي پيدا مي‌كرد؟

 

آيا قدرت‌هاي بزرگ جهاني همچنان امكان كنترل كشورها را داشتند؟مورگان از تامين مالي تغييرات مورد نظر تسلا امتناع كرد. اين پروژه در سال ۱۹۰۶ به حال خود رها و هرگز عملياتي نشد.

 

بشقاب پرنده
در سال ۱۹۱۱ نيكلا تسلا به روزنامه New York Herald گفت كه در حال كار روي يك ”ماشين پرنده“ ضد جاذبه است. اظهارات تسلا:”ماشين پرنده‌ي من نه بال دارد و نه ملخ. شايد با ديدن آن روي سطح زمين هرگز تصور نكنيد كه اين يك دستگاه پرنده است. با اين وجود اين ماشين با امنيت كامل قادر به حركت در تمام مسيرهاي هوايي است

 

و با بالاترين سرعت ممكن است؛ شرايط بد آب‌وهوايي اثر منفي روي آن نداشته و چاله‌هاي هوايي يا جريان‌هاي هوايي مكنده هم مشكلي براي آن ايجاد نخواهند كرد. اين دستگاه در صورت تشخيص وجود چنين جريان‌هاي هوايي نامناسبي قادر به ارتفاع‌گيري بوده و بالاتر از سطح آنها پرواز خواهد كرد. اين دستگاه حتي در صورت وزش باد شديد قادر است

 

براي مدتي طولاني به صورت ثابت در آسمان بماند. مكانيزم قدرت پرواز دستگاه من از قوانين حاكم بر پرواز پرندگان پيروي نكرده، بلكه يك حركت مكانيكي ساده است.“بشقاب پرنده‌ي تسلا با سيستم رايگان انرژي كار مي‌كرد، آن هم در زماني كه صنعت هوافضا و صنعت خودرو وابسته به نفت بود. اين اختراع هم دچار سرنوشتي مشابه سيستم انرژي رايگان شد.

 

بالون‌هاي هوايي پيشرفته
تسلا طرح پيشنهادي جالبي در زمينه‌ي جابجايي مسافران داشت: بالون‌هاي هوايي برقي، با فاصله ۱۲ كيلومتري از سطح زمين، تنها در طي ۳ ساعت قادر به انتقال مسافران از نيويورك به لندن خواهند بود. وي حتي فكر مي‌كرد امكان تامين انرژي بالون‌هاي از اتمسفر وجود دارد، و به همين خاطر بالون‌ها براي تامين انرژي هرگز نيازمند توقف نخواهند بود.

 

بالون‌هاي هوايي بدون سرنشين مي‌توانستند مسافران را به مقصدهاي از پيش تعيين شده منتقل كرده يا از آنها براي حملات جنگي از راه دور استفاده كرد. متاسفانه هيچ كسي اعتباري براي اين پروژه قائل نشد. هر چند امروزه شاهد پرواز پهپادهاي بدون سرنشيني هستيم كه عمليات‌هاي بمباران هوايي را انجام داده، هواپيمايي با سرعت مافوق صوت ساخته شده كه سرعت فوق‌العاده بالايي داشته و فضاپيماهاي كه مي‌توانند بالاتر از جو زمين به دور آن بچرخند.

 

بسياري از مردم همواره از FBI به عنوان مظنون اصلي سرقت تمام كارها، پروژه‌هاي تحقيقاتي و اختراعات تسلا ياد مي‌كردند.درستي اين شايعه با درخواست‌هاي اخير قانون آزادي اطلاعات كه FBI را تحت فشار قرار داده بود، ثابت شد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد