یکشنبه ۱۶ خرداد ۹۵ | ۰۸:۱۶ ۸۲ بازديد
با شروع فصل گرما كباب كردن يكي از پرمصرف ترين نوع پخت محسوب مي شود، اما در چه شرايطي اين نوع پخت خطري براي سلامت انسانها ندارد؟

شهاب اوليايي متخصص علوم تغذيه در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران جوان درباره پوست گوجه فرنگي و مضرات آن گفت: هر ماده غذايي مانند گوجه فرنگي، برنج و نان كه با حرارت مستقيم سوخته شود براي بدن مضر است.
اوليايي افزود: برخي تحقيقات نشان داده كه سوختن پوست گوجه فرنگي مي تواند سرطان زا باشد اما اين امر ثابت نشده است.
اين متخصص علوم تغذيه گفت: پوست گوجه فرنگي با حرارت مستقيم آكسيلاميد توليد كرده كه اين ماده موجب به وجود آمدن سرطان دستگاه گوارش(معده، روده ، كبد، كليه) ميشود.
وي با بيان اينكه كربوهيدراتها يا پروتئين ها باعث بوجود آمدن برخي سرطانها ميشوند، گفت: بهتر است كه مواد غذايي را پيش از سوختن مصرف كنيد.
اين متخصص تغذيه گفت: مصرف مداوم پوست گوجه فرنگي سوخته مي تواند در طولاني مدت سرطان زا باشد.
كم هزينهترين شهرهاي ايران در نوروز+عكس
براي رفع گرفتاري اين نماز را بخوانيد
خطاهاي ديد جالب و ديدني (4)
تست هوش تصويري: تفاوت ها را بيابيد (8)
اعتماد به نفس در زندگي ( قسمت اول )
چند تكنيك ساده براي اينكه كودكان را تنبيه نكنيم!
آموزش ساخت گل رز با قاشق پلاستيكي
زنده شدن مرده -خاطرات واقعي از غسال هاي بهشت زهرا
كار دستي 24 ايده خلاقانه ساخت كاردستي زيبا با وسايل دور ريختني
تزيين تخم مرغ هفت سين
غذاهاي سنتي قوچان - طرز تهيه اشكنه كشته -برگ زردالو
غذاهاي سنتي قوچان -طرز تهيه كفلمه (قوتو يا معجون) قوچاني