یکشنبه ۱۶ خرداد ۹۵ | ۰۸:۱۶ ۷۱ بازديد
با شروع فصل گرما كباب كردن يكي از پرمصرف ترين نوع پخت محسوب مي شود، اما در چه شرايطي اين نوع پخت خطري براي سلامت انسانها ندارد؟
شهاب اوليايي متخصص علوم تغذيه در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران جوان درباره پوست گوجه فرنگي و مضرات آن گفت: هر ماده غذايي مانند گوجه فرنگي، برنج و نان كه با حرارت مستقيم سوخته شود براي بدن مضر است.
اوليايي افزود: برخي تحقيقات نشان داده كه سوختن پوست گوجه فرنگي مي تواند سرطان زا باشد اما اين امر ثابت نشده است.
اين متخصص علوم تغذيه گفت: پوست گوجه فرنگي با حرارت مستقيم آكسيلاميد توليد كرده كه اين ماده موجب به وجود آمدن سرطان دستگاه گوارش(معده، روده ، كبد، كليه) ميشود.
وي با بيان اينكه كربوهيدراتها يا پروتئين ها باعث بوجود آمدن برخي سرطانها ميشوند، گفت: بهتر است كه مواد غذايي را پيش از سوختن مصرف كنيد.
اين متخصص تغذيه گفت: مصرف مداوم پوست گوجه فرنگي سوخته مي تواند در طولاني مدت سرطان زا باشد.