آجيل بخوريد و دو سال بيشتر زندگي كنيد!
- مجموعه: اخبار علمي و آموزشي
- تاريخ انتشار : پنج شنبه, 13 اسفند 1394 13:29
به گزارش آنا، پژوهشگران آمريكايي اعلام كردهاند كه مصرف دانهها و هستههايي مانند بادام زميني، گردو و فندق سبب طولانيتر شدن زندگي و احتمال پايينتر مرگ به علت ابتلا به سرطان، بيماريهاي قلبي و بيماريهاي تنفسي ميشود.
اين دانشمندان گفتهاند كه براي بانوان فقط دو مشت آجيل در هفته به اندازه چهار ساعت دويدن در هفته مفيد است و در عين حال خاطرنشان كردهاند كه نتيجه هيچ آزمايش باليني حاكي از افزايش وزن بهواسطه مصرف ميزان متعادلي از اين دانهها نبوده است.
به گزارش ديليميل با خوردن چند دانه آجيل (حدود 30 گرم) به طور منظم در طول روز و پنج روز يا بيشتر در هفته، ميتوان طول عمر را به شكل چشمگيري بالا برد.
مطالعهاي مبتني بر چند پژوهش پياپي كه در دانشگاه هاروارد صورت گرفته، نشان داده است افرادي كه آجيل ميخورند، زندگي طولانيتري دارند و كمتر به مرگ ناشي از سرطان، بيماريهاي قلبي و بيماريهاي تنفسي دچار ميشوند. اين افزايش طول عمر بر اساس مطالعات آماري تا دو سال برآورد شده است.
پژوهشگران دانشگاه هاروارد دريافتند زناني كه بالقوه با ريسك بالاي ابتلا به بيماريهاي قلبي مواجه هستند، با مصرف نصف يك قاشق غذاخوري كره بادام زميني به مدت پنج روز يا بيشتر در هفته در مقايسه با زناني كه يك وعده يا كمتر در هفته اين ماده غذايي را ميخورند، اين ريسك را به حدود نصف ميرسانند.
همچنين دختران نوجوان فقط با يك وعده يا بيشتر مصرف بادام زميني در هفته به طور قابل توجهي خطر ايجاد سينه ناصاف را كه ميتواند يك نشانگر افزايش خطر ابتلا به سرطان سينه باشد، پايين بياورند.
در بيش از 20 آزمايش كلينيكي حتي يك مورد اضافه وزن ناشي از مصرف اين مواد مشاهده نشد. در يكي از آزمايشها مشخص شد شركت كنندگاني كه به مدت سه ماه، روزانه 120 پسته خورده بودند، حتي يك اونس (حدود 28 گرم) اضافه وزن پيدا نكردند.
بهنظر ميرسد آجيل با افزايش سوخت و ساز بدن سبب سوختن بيشتر چربيها ميشود و حتي به رژيم كاهش وزن كمك ميكند.
اخبار علمي - آنا