طرز تهيه گوشت و لوبيا اصفهاني
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
 
گوشت و لوبيا به سبك اصفهاني ها را اغلب در قابلمه هاي مسي مي پزند
اين ميزان مواد براي گوشت و لوبيا  براي حدودا 5 نفر كافيست ضمنا گوشت و لوبيا يكي از غذاهاي سنتي شهر اصفهان  است كه در قابلمه هاي مسي پخته مي شده است. هم چنين آب اين غذا همراه با  نان تازه تيليت شده و مورد استفاده قرار مي گيرد.
مواد لازم براي ۴ الي ۶ نفر :
| گوشت گوسفند(بهتر است گوشت دنده باشد) | ۱۰۰ گرم | 
| سبزي گوشت و لوبيا شامل تره، جعفري و شنبليله | ۵۰۰ گرم | 
| لوبيا سفيد | ۲ پيمانه | 
| برنج | ۱/۳ پيمانه | 
| پياز | يك عدد | 
| نمك، فلفل سياه و زردچوبه | به مقدار لازم | 
طرز تهيه گوشت و لوبيا :
قابلمه  متوسطي برداشته، نصف از قابلمه را آب كرده و روي حرارت بالا قرار دهيد تا  جوش بيايد، گوشت را تميز كرده، شسته و همراه با يك پياز، نمك و فلفل در  قابلمه مي گذاريم و كف حاصل از گوشت را مي گيريم سپس لوبيا سفيد و زردچوبه  را نيز اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم گوشت و لوبيا نيم پز شوند. (نيم ساعت  زودپز يا يك ساعت در قابلمه) پس از اين مدت برنج را كه قبلا خيس كرديم  اضافه مي كنيم .
سبزي ها را پاك كرده (بدون ريز كردن آنها)، سپس شسته و اجازه مي دهيم آب اضافي اش خارج شود. سبزي ها را به گوشت و لوبياي نيم پز شده افزوده و پيازي كه با گوشت در قابلمه گذاشته بوديم را در مي آوريم.
پس از پخت آب گوشت و لوبيا را جدا  كرده و با نان سرو مي كنيم. مخلوط گوشت و لوبيا را مي كوبيم در ظرف دلخواه  كشيده همراه با سبزي خوردن و ترشي سرو مي كنيم.
نكاتي براي پخت گوشت و لوبيا:
* در صورت دلخواه مي توان هنگام اضافه كردن برنج يك سيب زميني متوسط نيز اضافه كرد باعث مي شود كشدارتر شود.
* در اين غذا سبزي نبايد ريز شود، فقط ساقه هاي جعفري و شنبليله را گرفته و در صورت نياز تره را ۲ الي ۳ قسمت كنيد.
* مي توان شنبليله خشك (يك قاشق مرباخوري) براي عطر بيشتر اضافه كرد.
منبع : goyda.ir
 
كم هزينهترين شهرهاي ايران در نوروز+عكس 
براي رفع گرفتاري اين نماز را بخوانيد
خطاهاي ديد جالب و ديدني (4) 
تست هوش تصويري: تفاوت ها را بيابيد (8)
اعتماد به نفس در زندگي ( قسمت اول )
چند تكنيك ساده براي اينكه كودكان را تنبيه نكنيم!
آموزش ساخت گل رز با قاشق پلاستيكي
زنده شدن مرده -خاطرات واقعي از غسال هاي بهشت زهرا
 كار دستي 24 ايده خلاقانه ساخت كاردستي زيبا با وسايل دور ريختني
تزيين تخم مرغ هفت سين
غذاهاي سنتي قوچان - طرز تهيه اشكنه كشته -برگ زردالو
غذاهاي سنتي قوچان -طرز تهيه كفلمه (قوتو يا معجون) قوچاني