طرز تهيه گوشت و لوبيا اصفهاني

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

طرز تهيه گوشت و لوبيا اصفهاني

۶۵ بازديد

طرز تهيه گوشت و لوبيا اصفهاني



تهيه گوشت و لوبيا,درست كردن گوشت و لوبيا

گوشت و لوبيا به سبك اصفهاني ها را اغلب در قابلمه هاي مسي مي پزند


اين ميزان مواد براي گوشت و لوبيا براي حدودا 5 نفر كافيست ضمنا گوشت و لوبيا يكي از غذاهاي سنتي شهر اصفهان است كه در قابلمه هاي مسي پخته مي شده است. هم چنين آب اين غذا همراه با نان تازه تيليت شده و مورد استفاده قرار مي گيرد.

مواد لازم براي ۴ الي ۶ نفر :

 گوشت گوسفند(بهتر است گوشت دنده باشد)  ۱۰۰ گرم
 سبزي گوشت و لوبيا شامل تره، جعفري و شنبليله ۵۰۰ گرم
 لوبيا سفيد ۲ پيمانه
برنج ۱/۳ پيمانه
پياز يك عدد
نمك، فلفل سياه و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهيه گوشت و لوبيا :
قابلمه متوسطي برداشته، نصف از قابلمه را آب كرده و روي حرارت بالا قرار دهيد تا جوش بيايد، گوشت را تميز كرده، شسته و همراه با يك پياز، نمك و فلفل در قابلمه مي گذاريم و كف حاصل از گوشت را مي گيريم سپس لوبيا سفيد و زردچوبه را نيز اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم گوشت و لوبيا نيم پز شوند. (نيم ساعت زودپز يا يك ساعت در قابلمه) پس از اين مدت برنج را كه قبلا خيس كرديم اضافه مي كنيم .

 

سبزي ها را پاك كرده (بدون ريز كردن آنها)، سپس شسته و اجازه مي دهيم آب اضافي اش خارج شود. سبزي ها را به گوشت و لوبياي نيم پز شده افزوده و پيازي كه با گوشت در قابلمه گذاشته بوديم را در مي آوريم.


پس از پخت آب گوشت و لوبيا را جدا كرده و با نان سرو مي كنيم. مخلوط گوشت و لوبيا را مي كوبيم در ظرف دلخواه كشيده همراه با سبزي خوردن و ترشي سرو مي كنيم.


نكاتي براي پخت گوشت و لوبيا:
* در صورت دلخواه مي توان هنگام اضافه كردن برنج يك سيب زميني متوسط نيز اضافه كرد باعث مي شود كشدارتر شود.
* در اين غذا سبزي نبايد ريز شود، فقط ساقه هاي جعفري و شنبليله را گرفته و در صورت نياز تره را ۲ الي ۳ قسمت كنيد.
* مي توان شنبليله خشك (يك قاشق مرباخوري) براي عطر بيشتر اضافه كرد.

 

منبع : goyda.ir

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد