طرز تهيه ماهي شكم پر براي شب عيد
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
 
ماهي شب عيد را با مواد زير به صورت شكم پر درست كنيد
مواد لازم براي ماهي سفيد شكم پر:
| ماهي سفيد | دو كيلو | 
| سير | چهارحبه | 
| چيلي قرمز | سه عدد | 
| زنجبيل | يك خلال | 
| دانه گشنيز | يك قاشق سوپخوري | 
| شكر سرخ | يك قاشق چايخوري | 
| زردچوبه | يك قاشق چايخوري | 
| خردل سياه | يك و نيم قاشق چايخوري | 
| دانه شنبليله | نصف قاشق چايخوري | 
| نمك | يك قاشق چايخوري | 
| آبليمو | نصف فنجان | 
| روغن گياهي | نصف فنجان | 
| گوجه خرد شده | يك فنجان | 
| ادويه هندي | نصف قاشق چايخوري | 
طرز تهيه ماهي سفيد شكم پر:
براي  پخت ماهي شكم پر ابتدا فر را با حرارت 400 درجه فارنهايت از قبل داغ كنيد.  ماهي ها را شسته و خشك كنيد. يك قاشق چايخوري نمك را به ماهي زده و آن را  كنار بگذاريد. سير، چيلي، زنجبيل، نصف گشنيزها، شكر سرخ، زردچوبه، خردل،  دانه شنبليله، نمك و آبليمو را با هم مخلوط كنيد به نحوي كه تبديل به  يك  مايه يكدست شوند.
پيازها را در روغن سرخ كنيد تا نرم و  قهوه اي طلايي شوند. مايه بدست آمده را به آن اضافه كنيد و بپزيد تا بيشتر  آب آن گرفته شود. گوجه فرنگي و  ادويه هندي را به آن افزوده و به مدت 2  دقيقه آن را سرخ كنيد. ماهي را با مايه آماده شده پر كنيد، روي آن را  بپوشانيد و به مدت 25 دقيقه در فر بپزيد. پس از آن به مدت 2 دقيقه روي كباب  پز ماهي شكم پر را كباب كنيد. باقيمانده گشنيز را براي تزيين ماهي شكم پر،  روي ماهي ريخته و سرو كنيد.
ادويه هندي مخلوطي از:  فلفل سياه، فلفل سفيد، ميخك، برگ بو، دار فلفل، زيره، هل سبز، سياه، قهوه اي، دارچين و دانه گشنيز است.
منبع : goyda.ir
 
كم هزينهترين شهرهاي ايران در نوروز+عكس 
براي رفع گرفتاري اين نماز را بخوانيد
خطاهاي ديد جالب و ديدني (4) 
تست هوش تصويري: تفاوت ها را بيابيد (8)
اعتماد به نفس در زندگي ( قسمت اول )
چند تكنيك ساده براي اينكه كودكان را تنبيه نكنيم!
آموزش ساخت گل رز با قاشق پلاستيكي
زنده شدن مرده -خاطرات واقعي از غسال هاي بهشت زهرا
 كار دستي 24 ايده خلاقانه ساخت كاردستي زيبا با وسايل دور ريختني
تزيين تخم مرغ هفت سين
غذاهاي سنتي قوچان - طرز تهيه اشكنه كشته -برگ زردالو
غذاهاي سنتي قوچان -طرز تهيه كفلمه (قوتو يا معجون) قوچاني