طرز تهيه ماهي شكم پر براي شب عيد
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
ماهي شب عيد را با مواد زير به صورت شكم پر درست كنيد
مواد لازم براي ماهي سفيد شكم پر:
ماهي سفيد | دو كيلو |
سير | چهارحبه |
چيلي قرمز | سه عدد |
زنجبيل | يك خلال |
دانه گشنيز | يك قاشق سوپخوري |
شكر سرخ | يك قاشق چايخوري |
زردچوبه | يك قاشق چايخوري |
خردل سياه | يك و نيم قاشق چايخوري |
دانه شنبليله | نصف قاشق چايخوري |
نمك | يك قاشق چايخوري |
آبليمو | نصف فنجان |
روغن گياهي | نصف فنجان |
گوجه خرد شده | يك فنجان |
ادويه هندي | نصف قاشق چايخوري |
طرز تهيه ماهي سفيد شكم پر:
براي پخت ماهي شكم پر ابتدا فر را با حرارت 400 درجه فارنهايت از قبل داغ كنيد. ماهي ها را شسته و خشك كنيد. يك قاشق چايخوري نمك را به ماهي زده و آن را كنار بگذاريد. سير، چيلي، زنجبيل، نصف گشنيزها، شكر سرخ، زردچوبه، خردل، دانه شنبليله، نمك و آبليمو را با هم مخلوط كنيد به نحوي كه تبديل به يك مايه يكدست شوند.
پيازها را در روغن سرخ كنيد تا نرم و قهوه اي طلايي شوند. مايه بدست آمده را به آن اضافه كنيد و بپزيد تا بيشتر آب آن گرفته شود. گوجه فرنگي و ادويه هندي را به آن افزوده و به مدت 2 دقيقه آن را سرخ كنيد. ماهي را با مايه آماده شده پر كنيد، روي آن را بپوشانيد و به مدت 25 دقيقه در فر بپزيد. پس از آن به مدت 2 دقيقه روي كباب پز ماهي شكم پر را كباب كنيد. باقيمانده گشنيز را براي تزيين ماهي شكم پر، روي ماهي ريخته و سرو كنيد.
ادويه هندي مخلوطي از: فلفل سياه، فلفل سفيد، ميخك، برگ بو، دار فلفل، زيره، هل سبز، سياه، قهوه اي، دارچين و دانه گشنيز است.
منبع : goyda.ir