ترفندهاي بي نظير جستجوي گوگل
موتور جستجوي گوگل، غول بزرگ و دوست داشتني فضاي مجازي، جايي است كه هر چه بخواهيد در آن پيدا مي شود و خيلي وقت ها با يك سرچ ساده مي توانيد به آنچه مد نظرتان است برسيد.
جستجو در گوگل ظاهر سخت و پيچيده اي ندارد، اما دانستن برخي ترفندها و ميانبرهاي ساده مي تواند به ما كمك كند ساده تر و زودتر به جواب برسيم. ضمن اينكه اين كلك هاي به ظاهر ساده از ما يك جستجوگر حرفه اي مي سازد.
در ادامه مطلب چند روش و ترفند ساده براي بهتر نتيجه گرفتن از سرچ در گوگل را به شما معرفي مي كنيم:
(نيازهاي روزانه)
1- آب و هوا
براي اطلاع از وضع آب و هواي شهر مورد نظر خود كلمه weather را در باكس گوگل تايپ كنيد و به دنبال آن نام شهر مورد نظر خود را بنويسيد. اولين نتيجه گوگل پاسخ سوال شماست.
2- قيمت سهام
براي يافتن اطلاعات مورد نظر خود درباره بازار سهام، نماد آن را در باكس گوگل بنويسيد و با كليك روي اولين لينك به پاسخ سوال خود برسيد.
3- زمان
براي اطلاع از ساعت به وقت شهرهاي گوناگون دنيا، ابتدا كلمه “time” را تايپ كنيد و بعد از آن نام شهر مورد نظر را بنويسيد.
4- طلوع و غروب آفتاب
براي اطلاع از زمان طلوع يا غروب آفتاب در بسياري از شهرهاي دنيا مي توانيد كلمه “Sunrise” يا “Sunset” را در باكس تايپ كرده و سپس نام شهر مورد نظرتان را بنويسيد.
ابزارك هاي مرجع
5- ماشين حساب
براي استفاده از ماشين حساب گوگل، خيلي ساده محاسبه مورد نظر خود را در باكس تايپ كنيد، گوگل در صدم ثانيه اي پاسخ را به شما مي دهد.
6- جستجوي كتاب
براي جستجوي اطلاعات راجع به كتاب مورد نظر خود مي توانيد نام آن را (حتي به فارسي) در باكس گوگل تايپ كنيد و سپس از منوي بالاي صفحه “Books” را انتخاب كنيد تا اطلاعات كاملتري درباره اش بدست آوريد
7- زمين لرزه
براي اطلاع از تازه ترين خبرها در مورد زمين لرزه اين كلمه را در باكس تايپ كنيد. اگر جاي خاصي نيز مد نظرتان باشد مي توانيد بعد از اين كلمه، شهر مورد نظرتان را تايپ كنيد.
8- تبديل واحد
براي اينكه براي تبديل واحدهاي مختلف به هم دچار دردسر نشويد، كافيست واحد هايي را كه مي خواهيد به هم تبديل كنيد را در باكس بنويسيد.
9-مشخصات افراد
اگر به دنبال اطلاعاتي از يك فرد هستيد كافيست نام و تعدادي از مشخصه هاي او را كه مي دانيد در باكس تايپ كنيد تا هر آنچه در مورد اين فرد در گوگل هست، به شما نمايش داه شود
انتخاب كلمات كليدي
10- كلمات هم معني
اگر علاوه بر توضيح يك كلمه پيدا كردن هم معني هايش هم برايتان مهم است، پيش از كلمه از علامت (~) استفاده كنيد.
11- توضيح كلمات در ديكشنري
براي اينكه توضيح يا تعريفي از يك كلمه را پيدا كنيد، مي توانيد كلمه “Define” را پيش از كلمه اصلي و با يك فاصله بنويسيد.
12- چك كردن املاي كلمات
گوگل به صورت اتوماتيك املا يا اسپل كلمات را چك مي كند و اگر حدس بزند كه شما غلط نوشتيد، با پرسيدن اين سوال كه “آيا منظورتان … بود؟!” به شما كمك مي كند تا املاي درست را بيابيد.
13- جستجوي محدود به يك محل
اگر به دنبال رستوران، فروشگاه يا كسب و كار خاصي در منطقه خود هستيد، كافيست دسته بندي آنچه مي خواهيد را به همراه محل مورد نظر بنويسيد تا گوگل هر آنچه در چنته دارد برايتان رو كند.
از نقشه اش هم مي توانيد استفاده كنيد.
14- زمان نمايش فيلم ها
براي آگاهي از اطلاعاتي راجع به پخش فيلم ها مي توانيد نام فيلم مورد نظر را در كادر جستجو وارد كنيد.
15- بيماري ها و نشانه هاي آنها
براي آگاهي از يك بيماري و بدست آوردن اطلاعات درباره آن، نام بيماري را در كادر جستجو تايپ كنيد تا گوگل اطلاعات كافي درباره آن به شما بدهد.
16- داروها
درباره داروها هم وضع به همين منوال است. با تايپ نام دارو مي توانيد اطلاعاتي كافي درباره آن را از گوگل بگيريد.
17- تبديل واحد پول
براي اينكه واحد پول كشوري را به واحد پول كشور ديگر تبديل كنيد به سادگي مي تواند مقدار پول موردنظر به همراه كشور مبدا و مقصد را در سرچ باكس گوگل تايپ كنيد.
18- نقشه
دنبال نقشه محل خاصي مي گرديد؟ پيدا كردنش با وجود كادر جستجوي گوگل كار سختي نيست. مي توانيد به فارسي يا انگليسي عبارت نقشه يا Map را به همراه نام محل مورد نظر تايپ كنيد.
19- جستجوي مرتبط
اگر بخواهيد سايت هايي كه مطالب مرتبط با يك سايت خاص را دارند، بيابيد كافيست كلمه Related را پيش از آدرس سايت در كادر تايپ كنيد.
20- پر كردن جاي خالي
اين ترفند براي سوالاتي كه مي خواهيد از گوگل بپرسيد به خوبي جواب مي دهد. مي توانيد بخشي از آنچه در ذهن داريد را تايپ كنيد و بلافاصله بعد از آن از علامت *استفاده كنيد تا گوگل خودش به دنبال پاسخ سوال شما بگردد.