-
كوكو سبزي
سبزي كوكو 1 كيلو گرم (تره ، جعفري ، شبت ، گشنيز ، چند برگ كاهو)
تخم مرغ 4 تا 5 عدد
زرشك (در صورت تمايل) يك قاشق سوپخوري
گردوي خرد كرده (در صورت تمايل) يك يا دو قاشق سوپخوري
جوش شيرين 1 قاشق مرباخوري
روغن 1 پيمانه سر خالي (150گرم )
آرد گندم 1 قاشق سوپخوري
ادامه مطلب -
تاس كباب
پياز درشت 2 كيلوگرم
گوشت سردست يا ران بدون استخوان 750 گرم
سيب زميني پشندي نيم كيلوگرم
به نيم كيلوگرم
آلو خشك نيم كيلوگرم
روغن 150گرم
رب گوجه فرنگي يك قاشق سوپخوري
گرد غوره ( در صورت تمايل ) 2تا3 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل و ادويه به مقدار كافي
ادامه مطلب -
خورش شنبليله و لپه
لپه آب پز شده يك چهارم ليوان
شنبليله تازه خرد شده دو ليوان
زيره نصف قاشق مرباخوري
پياز خرد شده يك چهارم ليوان
سير رنده شده ۲ حبه
فلفل سبز خرد شده ۲ عدد
زردچوبه نصف قاشق مرباخوري
آرد نخود يك قاشق مرباخوري
روغن ۲ قاشق مرباخوري
نمك و فلفل به ميزان كافي
ادامه مطلب -
خورش فسنجان
مرغ پاك كرده بدون استخوان آماده شده يك عدد (درحدود يك كيلو تا 5/1 كيلوگرم)
مغز گردو چرخ كرده نيم كيلوگرم
پياز سرخ كرده 3تا 4 قاشق سوپخوري
آب انار 3تا 4 ليوان (مي شود به جاي آب انار 4 تا 5 قاشق سوپخوري رب انار مصرف كرد)
شكر به مقدار لازم (در صورتيكه آب انار يا رب انار ترش باشد)
نمك به ميزان لازم
ادامه مطلب -
خورش قرمه سبزي
سبزي قرمه خرد شده ( شامل تره – جعفري – كمي شنبليله- اسفناج كمي) يك كيلوگرم
گوشت ماهيچه يا مغز ران بدون استخوان ۵۰۰ گرم و يا مغز ران با استخوان ۷۵۰ گرم
لوبياي قرمز يا چشم بلبلي 2/1 پيمانه (۱۰۰گرم)
ليمو عماني درسته ۳ تا ۴ عدد
گرد ليمو يك قاشق سوپخوري
پياز داغ ۳ قاشق سوپخوري
روغن ۱۵۰ گرم (يك پيمانه)
زعفران سائيده ۱ قاشق چايخوري
نمك به مقدار لازم
ادامه مطلب -
خورش برگه زردآلو
برگه زردآلو دو پيمانه
كره 100 گرم
پيازداغ 7 قاشق غذاخوري
گوشت پخته خورشتي 250 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
آب 3 ليوان
زعفران به مقدار دلخواه
ادامه مطلب -
خورش قيمه
گوشت مغز ران گوسفند يا گوساله بدون استخوان ۷۵۰گرم
لپه ۱ استكان(100گرم)
پياز سرخ كرده ۳تا ۴ قاشق سوپخوري
ليمو عماني ۴تا ۵ عدد
رب گوجه فرنگي دو قاشق سوپخوري
سيب زميني پشندي ۷۵۰ گرم
روغن براي سرخ كردن سيب زميني
نمك و فلفل به قدر كافي
ادويه ۱ قاشق مرباخوري
زعفران سائيده ۱ قاشق چايخوري
ادامه مطلب -
كشك بادنجان
معمولا كشك بادنجان غير از دستور اصلي آن و به اشتباه درست مي شود.دستور اصلي كشك بادنجان به روش زير مي باشد.
گوشت مغز ران نيم كيلو
پياز سرخ كرده 2 تا 3 قاشق سوپخوري
لپه 1 استكان (75گرم )
كشك سائيده غليظ 2 ليوان
بادمجان متوسط 10 تا 12 عدد
روغن به مقداريكه بادمجان ها سرخ شود
ادامه مطلب
پنجشنبه ۲۶ فروردین ۹۵ | ۰۸:۳۹ ۴۹ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد