پنجشنبه ۱۳ اسفند ۹۴ | ۰۸:۰۸ ۶۲ بازديد
آش جو يك نوع از انواع آشهاي ايراني است. در طبخ اين نوع آش از سبزيجات معطر و مخصوص آش نظير: تره، جعفري، گشنيز، شويد و حبوبات نظير نخود، لوبيا، عدس و برنج و جو پوست گرفته، پياز و كشك غليظ زردچوبه و روغن استفاده ميشود.
وب سايت پيمونه: آش جو يك نوع از انواع آشهاي ايراني است. در طبخ اين نوع آش از سبزيجات معطر و مخصوص آش نظير: تره، جعفري، گشنيز، شويد و حبوبات نظير نخود، لوبيا، عدس و برنج و جو پوست گرفته، پياز و كشك غليظ زردچوبه و روغن استفاده ميشود و اين آش با نعناداغ و پياز داغ تزئين و مصرف ميشود.

طرز تهيه:
1.حبوبات را پس از پاك كردن كاملاً شسته و10ساعت ميخيسانيم وچند بار اب ان را عوض مي كنيم . سپس حبوبات را با اب مرغ يا گوشت كاملاً ميپزيم
2. پس از پخته شدن كامل سبزي شسته وخرد شده را اضافه ميكنيم حدود 45دقيقه اجازه مي دهيم پخته شود ومرتب آش را بهم ميزنيم تا ته نگيرد .
3. حدود 200گرم روغن حيواني يا كره را به همراه 2/1 قاشق غذاخوري زردچوبه وكمي نعنا خشك( دلخواه ) داغ كرده وبه اش اضافه ميكنيم ،در صورت داشتن گوشت گردن ان را ريش ريش كرده ودر اين مرحله اضافه ميكنيم .
4. 15دقيقه اخر پياز داغ ، نمك وفلفل ، كشك را اضافه كرده ودر ظرف مورد نظر كشيده روي ان را با كشك وپياز داغ وگوشت چرخ كرده سرخ شده تزئين ميكنيم .

مواد لازم:
- سبزي پاك نشده يك و نيم كيلوگرم
- تره 600 گرم
- جعفري500 گرم
- اسفناج 200گرم
- گشنيز100 گرم
- شويد 100 گرم
- خرده برنج معطر يك دوم پيمانه
- لوبيا چيتي 1 پيمانه
- عدس 1 پيمانه
- نخود 1 پيمانه
- جو 2 پيمانه
- كشك 1 كيلوگرم
- آب گوشت به ميزان لازم
- پياز داغ طلايي به ميزان لازم
1.حبوبات را پس از پاك كردن كاملاً شسته و10ساعت ميخيسانيم وچند بار اب ان را عوض مي كنيم . سپس حبوبات را با اب مرغ يا گوشت كاملاً ميپزيم
2. پس از پخته شدن كامل سبزي شسته وخرد شده را اضافه ميكنيم حدود 45دقيقه اجازه مي دهيم پخته شود ومرتب آش را بهم ميزنيم تا ته نگيرد .
3. حدود 200گرم روغن حيواني يا كره را به همراه 2/1 قاشق غذاخوري زردچوبه وكمي نعنا خشك( دلخواه ) داغ كرده وبه اش اضافه ميكنيم ،در صورت داشتن گوشت گردن ان را ريش ريش كرده ودر اين مرحله اضافه ميكنيم .
4. 15دقيقه اخر پياز داغ ، نمك وفلفل ، كشك را اضافه كرده ودر ظرف مورد نظر كشيده روي ان را با كشك وپياز داغ وگوشت چرخ كرده سرخ شده تزئين ميكنيم .