پنجشنبه ۱۳ اسفند ۹۴ | ۰۸:۰۷ ۵۳ بازديد
كوكو همه مدلش خوشمزه است و طرفدار دارد. اگر از خانواده كوكوها فقط كوكو سبزي و كوكو سيب زميني را ميشناسيد، اين كوكوي پيازچه ميتواند تنوعي به منوي غذايي شما بدهد.
مجله آشپزي مثبت - گشاو كيا: كوكو همه مدلش خوشمزه است و طرفدار دارد. اگر از خانواده كوكوها فقط كوكو سبزي و كوكو سيب زميني را ميشناسيد، اين كوكوي پيازچه ميتواند تنوعي به منوي غذايي شما بدهد.
مواد لازم براي 2 نفر
طرز تهيه:
1. سيبزمينيهاي آبپز را رنده كنيد و آنها را در ظرفي مناسب بريزيد.
2. حالا پياز را رنده كنيد، آب آن را بگيريد و به سيبزمينيها اضافه كنيد.
3. پيازچهها را نگيني خرد كنيد و به موادتان اضافه كنيد.
4. تخممرغ، نمك، فلفل و زردچوبه را هم بريزيد و خوب هم بزنيد.
5. در تابهاي روغن بريزيد و آن را روي حرارت بگذاريد تا داغ شود. از مايه كوكو يك قاشق غذاخوري برداريد و در روغن يا قالب دلخواهتان سرخ كنيد.
نكته
اگر ميخواهيد كوكويتان خوشرنگ شود، ميتوانيد يك قاشق سوپخوري زعفران دمكرده هم به آن اضافه كنيد.

مواد لازم براي 2 نفر
- 2 عدد سيبزميني آب پز
- 1 عدد پياز
- 200 گرم پيازچه
- 1 عدد تخممرغ
- به ميزان لازم نمك، زردچوبه و فلفل سياه
طرز تهيه:
1. سيبزمينيهاي آبپز را رنده كنيد و آنها را در ظرفي مناسب بريزيد.
2. حالا پياز را رنده كنيد، آب آن را بگيريد و به سيبزمينيها اضافه كنيد.
3. پيازچهها را نگيني خرد كنيد و به موادتان اضافه كنيد.
4. تخممرغ، نمك، فلفل و زردچوبه را هم بريزيد و خوب هم بزنيد.
5. در تابهاي روغن بريزيد و آن را روي حرارت بگذاريد تا داغ شود. از مايه كوكو يك قاشق غذاخوري برداريد و در روغن يا قالب دلخواهتان سرخ كنيد.
نكته
اگر ميخواهيد كوكويتان خوشرنگ شود، ميتوانيد يك قاشق سوپخوري زعفران دمكرده هم به آن اضافه كنيد.