طرز تهيه سمبوسه اصلي جنوب
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
اول از همه دليل اينكه نوشتم سمبوسه اصل را براتون ميگم. هيچ كدام از دستورهايي كه در اينترنت هست را تاييد نمي كنم در واقع سمبوسه اصل جنوب به هيچ وجه سيب زميني ندارد و در پخت آن از خمير استفاده نمي شود.
مواد لازم:
گوشت چرخ كرده | 500 گرم |
پياز درشت | 1 عدد |
جعفري خرد شده | 1 بسته |
فلفل دلمه اي | 1 عدد |
فلفل قلمي | 3 عدد |
رب گوجه | 3 ق غ پر |
نان لواش | 2 بسته |
روغن | براي سرخ كردن |
نمك،فلفل،زردچوبه و پودر سير | به مقدار لازم |
طرز تهيه سمبوسه خوزستان:
اول همه مواد را خرد مي كنيم. پياز را در تابه با كمي روغن سرخ ميكنيم فلفل دلمه اي و فلفل قلمي را اضافه كرده و سه چهار دقيقه تفت مي دهيم.
سپس گوشت را ميريزيم و خوب سرخ ميكنيم.
وقتي گوشت به روغن آمد ادويه ها ، نمك و جعفري را اضافه ميكنيم و 4 دقيقه تفت ميدهيم سپس رب را ريخته و به مدت 5 دقيقه مي پزيم و خاموش مي كنيم.
مواد را مي گذاريم سرد شود سپس نان ها را از وسط برش ميزنيم.
و مقداري از مواد را ميان نان ريخته و لوله ميكنيم. در آخر هم در روغن سرخ ميكنيم.
طرز تهيه سس سمبوسه :
اگر جنوب رفته باشيد حتما مي دانيد كه سمبوسه بدون سس انبه بي معني است.
مواد لازم براي سس انبه:
پودر انبه | 2 قاشق غذاخوري |
سركه قرمز | نصف فنجان |
رب گوجه | 4 ق غ پر |
فلفل قرمز و نمك | به مقدار لازم |
آب | يك فنجان |
طرز تهيه سس انبه:
همه مواد به جز سركه را در قابلمه كوچكي ريخته و خوب هم ميزنيم و به مدت 30 دقيقه مي جوشانيم، زماني كه غلظت آن به حد النصاب رسيد سركه را ميريزيم و بعد از 3 دقيقه خاموش ميكنيم و همراه سمبوسه نوش جان كنيد.
(راستي فلفل قرمز را سخاوتمندانه بريزيد كه جنوبيه جنوبي شود)
منبع : shahradam.niniweblog.com