یکشنبه ۰۲ اسفند ۹۴ | ۰۸:۳۴   ۳۳۹ بازديد  
            طرز تهيه شيريني شكري براي نوروز
- مجموعه: آموزش شيريني پزي
 
براي عيد و سال نو اين شيريني هاي خوش طعم را درست كنيد.
مواد لازم :
| روغن شيريني پزي | دو سوم پيمانه | 
| كره | دو سوم پيمانه | 
| شكر | يك و نيم پيمانه + مقدار كمي براي تزئين | 
| تخم مرغ | 2 عدد | 
| وانيل | 2 قاشق چاي خوري | 
| آرد | سه و نيم پيمانه | 
| بيكينگ پودر | 2 قاشق چاي خوري | 
| نمك | 1 قاشق چاي خوري | 
روش تهيه :
دماي فر را روي 350 درجه فارنهايت (175 درجه سانتيگراد) تنظيم نماييد.
كره، روغن و شكر را با هم مخلوط كنيد و خوب به هم بزنيد تا صاف و يكدست شوند. سپس تخم مرغ و وانيل را بيفزاييد.
ابتدا آرد، بيكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنيد. سپس آنها را به ساير مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد تا خمير خودش را بگيرد.
از خمير آماده شده، توپهاي كوچك هم  اندازه درست كنيد. توپ ها را در مقداري شكر بغلتانيد و به فاصله 5  سانتيمتري از هم، در سيني فر بچينيد.
شيرينيها را 10 الي 12 دقيقه داخل  فر گرم شده قرار دهيد تا سطح زيرين آن ها كمي تيره شود. سپس آنها را از  فر خارج نماييد تا سرد شوند.
منبع : tebyan.net
 
كم هزينهترين شهرهاي ايران در نوروز+عكس 
براي رفع گرفتاري اين نماز را بخوانيد
خطاهاي ديد جالب و ديدني (4) 
تست هوش تصويري: تفاوت ها را بيابيد (8)
اعتماد به نفس در زندگي ( قسمت اول )
چند تكنيك ساده براي اينكه كودكان را تنبيه نكنيم!
آموزش ساخت گل رز با قاشق پلاستيكي
زنده شدن مرده -خاطرات واقعي از غسال هاي بهشت زهرا
 كار دستي 24 ايده خلاقانه ساخت كاردستي زيبا با وسايل دور ريختني
تزيين تخم مرغ هفت سين
غذاهاي سنتي قوچان - طرز تهيه اشكنه كشته -برگ زردالو
غذاهاي سنتي قوچان -طرز تهيه كفلمه (قوتو يا معجون) قوچاني