چرا هيچ غذايي به رنگ آبي نيست؟
- مجموعه: چرا ، زيرا و چگونه
توناژهاي مختلف رنگ آبي خاصيت قليايي دارند
چرا هيچ غذايي به رنگ آبي نيست؟
ساختن رنگ آبي در طبيعت بسيار دشوار است. توناژهاي مختلف رنگ آبي خاصيت قليايي دارند و متابوليسم و يا سوخت و ساز بدن اغلب گياهان و جانوران كره زمين تا حدودي خاصيت اسيدي دارند. در اندك گياهاني هم كه گلهاي آبي رنگ ميدهند، اين رنگدانه تنها در گلبرگها به چشم ميخورد و در خاكهاي اسيدي و زمانهاي مختلف سال اين رنگ به ارغواني و يا صورتي تغيير پيدا ميكند.
براي نمونه، در برخي كشورها ميوه خاصي به نام Blueberry (قرهقاط) كشت ميشود كه در ظاهر آبي رنگ است اما در حقيقت ارغواني و يا نيلي است هرچند پوشش سفيد رنگ و پودري شكل روي ميوه باعث ميشود كه آبي به نظر بيايد.
همانطور كه در ابتداي متن نيز گفته شد، حيوان آبي رنگ هم وجود ندارد و چنانچه با اين حيوان آبي رنگ در طبيعت برخورد كرديد بدانيد كه علت پولكها و يا فلسهاي روي بدن آن جانور است كه نور را به قسمتهاي آبي طيف نور پراكنده ميكند.
به خاطر اينكه رنگ آبي در طبيعت بسيار نادر است، غذاهايي كه به اين رنگ هستند نيز در نظر انسان بدمزه و نامطبوع جلوه ميكنند و در مقابل ميوههاي قرمز، خوشمزه و اشتها آور جلوه مينمايند.
منبع : itresan.com
كم هزينهترين شهرهاي ايران در نوروز+عكس
براي رفع گرفتاري اين نماز را بخوانيد
خطاهاي ديد جالب و ديدني (4)
تست هوش تصويري: تفاوت ها را بيابيد (8)
اعتماد به نفس در زندگي ( قسمت اول )
چند تكنيك ساده براي اينكه كودكان را تنبيه نكنيم!
آموزش ساخت گل رز با قاشق پلاستيكي
زنده شدن مرده -خاطرات واقعي از غسال هاي بهشت زهرا
كار دستي 24 ايده خلاقانه ساخت كاردستي زيبا با وسايل دور ريختني
تزيين تخم مرغ هفت سين
غذاهاي سنتي قوچان - طرز تهيه اشكنه كشته -برگ زردالو
غذاهاي سنتي قوچان -طرز تهيه كفلمه (قوتو يا معجون) قوچاني