عجيب ولي واقعي چرا هيچ غذايي به رنگ آبي نيست؟

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

عجيب ولي واقعي چرا هيچ غذايي به رنگ آبي نيست؟

۲۳۸ بازديد

چرا هيچ غذايي به رنگ آبي نيست؟



آبي, رنگ آبي, غذا

توناژ‌هاي مختلف رنگ آبي خاصيت قليايي دارند

 

چرا هيچ غذايي به رنگ آبي نيست؟
ساختن رنگ آبي در طبيعت بسيار دشوار است. توناژ‌هاي مختلف رنگ آبي خاصيت قليايي دارند و متابوليسم و يا سوخت و ساز بدن اغلب گياهان و جانوران كره زمين تا حدودي خاصيت اسيدي دارند. در اندك گياهاني هم كه گل‌هاي آبي رنگ مي‌دهند،  اين رنگدانه تنها در گلبرگ‌ها به چشم مي‌خورد و در خاك‌هاي اسيدي و زمان‌هاي مختلف سال اين رنگ به ارغواني و يا صورتي تغيير پيدا مي‌كند.

 

براي نمونه، در برخي كشورها ميوه خاصي به نام Blueberry (قره‌قاط) كشت مي‌شود كه در ظاهر آبي رنگ است اما در حقيقت ارغواني و يا نيلي است هرچند پوشش سفيد رنگ و پودري شكل روي ميوه باعث مي‌شود كه آبي به نظر بيايد.
همان‌طور كه در ابتداي متن نيز گفته شد، حيوان آبي رنگ هم وجود ندارد و چنانچه با اين حيوان آبي رنگ در طبيعت برخورد كرديد بدانيد كه علت پولك‌ها و يا فلس‌هاي روي بدن آن جانور است كه نور را به قسمت‌هاي آبي طيف نور پراكنده مي‌كند.

به خاطر اينكه رنگ آبي در طبيعت بسيار نادر است، غذاهايي كه به اين رنگ هستند نيز در نظر انسان بدمزه و نامطبوع جلوه مي‌كنند و در مقابل ميوه‌هاي قرمز، خوش‌مزه و اشتها آور جلوه مي‌نمايند.
منبع : itresan.com

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد