غذاي محلي ايران -طرز تهيه شامي رودباري

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

غذاي محلي ايران -طرز تهيه شامي رودباري

۳۷۹ بازديد

طرز تهيه شامي رودباري



شامي رودباري,نحوه پخت شامي رودباري


اين شامي غذايي بسيار خوشمزه و سبك است كه به راحتي نيز آماده مي شود.

آماده سازي : 30 دقيقه 
پخت : 30 دقيقه 

مواد لازم جهت تهيه شامي رودباري براي 5 نفر :

 گوشت گوساله چرخ شده  300 گرم
 پياز متوسط 2 عدد
 سبزي معطر ( جعفري و گشنيز ) به ميزان لازم
روغن زيتون  به ميزان لازم
گلپر پودر شده به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم


طرز تهيه شامي رودباري :
گوشت چرخ شده را با پياز رنده شده و آب گرفته شده، نمك، فلفل، گلپر و سبزيجات معطر مخلوط كرده و ورز مي ­دهيم.

پس از 1 تا 2 ساعت استراحت در يخچال، گوشت را بصورت قالبي كرده و در روغن زيتون سرخ مي­كنيم.

گوجه رنده شده را در روغن تفت مي دهيم. سپس آب گرم به آن اضافه كرده، شامي ها را داخل آن چيده و آن را دم مي‌گذاريم.

(روي حرارت ملايم حدود 45 دقيقه تا يك ساعت) اين غذا را مي‌توان با برنج يا نان سرو كرد.

 

منبع : beryooni.com

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد