شنبه ۰۱ اسفند ۹۴ | ۰۸:۱۳ ۳۷۹ بازديد
طرز تهيه شامي رودباري
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
اين شامي غذايي بسيار خوشمزه و سبك است كه به راحتي نيز آماده مي شود.
آماده سازي : 30 دقيقه
پخت : 30 دقيقه
مواد لازم جهت تهيه شامي رودباري براي 5 نفر :
گوشت گوساله چرخ شده | 300 گرم |
پياز متوسط | 2 عدد |
سبزي معطر ( جعفري و گشنيز ) | به ميزان لازم |
روغن زيتون | به ميزان لازم |
گلپر پودر شده | به ميزان لازم |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
طرز تهيه شامي رودباري :
گوشت چرخ شده را با پياز رنده شده و آب گرفته شده، نمك، فلفل، گلپر و سبزيجات معطر مخلوط كرده و ورز مي دهيم.
پس از 1 تا 2 ساعت استراحت در يخچال، گوشت را بصورت قالبي كرده و در روغن زيتون سرخ ميكنيم.
گوجه رنده شده را در روغن تفت مي دهيم. سپس آب گرم به آن اضافه كرده، شامي ها را داخل آن چيده و آن را دم ميگذاريم.
(روي حرارت ملايم حدود 45 دقيقه تا يك ساعت) اين غذا را ميتوان با برنج يا نان سرو كرد.
منبع : beryooni.com