طرز تهيه آش عدس و انار، پيشنهاد زمستانيِ شهركرد
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
آش عدس و انار آش محلي شهركردي هاست
بهترين آش براي شب هاي سرد زمستان تركيبي از سبزيجات، حبوبات و چاشني ترش است. درست مثل همين آش مردم شهركرد. آش خوشمزه و خوش طعم كه ميتواند يك شب خوب زمستاني را براي شما رقم بزند.
مواد لازم براي آش عدس و انار براي 4 نفر :
| سبزي آش | 500 گرم |
| عدس | 1 پيمانه |
| برنج | 2 پيمانه |
| انار خشك | 1 پيمانه |
| پياز | 1 عدد |
| سير | 4 حبه |
| نمك، فلفل، زردچوبه، نعناداغ وروغن | به ميزان لازم |
طرز تهيه آش عدس و انار :
پياز و سير را نگيني خرد كنيد و آنها را در يك تابه با كمي روغن و زردچوبه تفت دهيد.
حالا عدس را همراه با 1 ليتر آب به آن اضافه كنيد و صبر كنيد تا عدس بپزد.
در اين زمان برنج خيس شده را اضافه كنيد.
حالا سبزي خرد شده را به بقيه موادتان اضافه كنيد و بگذاريد خوب بپزد.
وقتي سبزي پخت، انار خشك را هم اضافه كنيد. بگذاريد آش روي حرارت كم خوب جا بيفتد. نمك، فلفل و نعنا داغ را در آخرين مرحله به آش اضافه كنيد.
نكته :
اين آش به دليل داشتن انار به چاشني ديگري مثل ماست و كشك نياز ندارد.
منبع : مجله آشپزي مثبت / bartarinha.ir
كم هزينهترين شهرهاي ايران در نوروز+عكس
براي رفع گرفتاري اين نماز را بخوانيد
خطاهاي ديد جالب و ديدني (4)
تست هوش تصويري: تفاوت ها را بيابيد (8)
اعتماد به نفس در زندگي ( قسمت اول )
چند تكنيك ساده براي اينكه كودكان را تنبيه نكنيم!
آموزش ساخت گل رز با قاشق پلاستيكي
زنده شدن مرده -خاطرات واقعي از غسال هاي بهشت زهرا
كار دستي 24 ايده خلاقانه ساخت كاردستي زيبا با وسايل دور ريختني
تزيين تخم مرغ هفت سين
غذاهاي سنتي قوچان - طرز تهيه اشكنه كشته -برگ زردالو
غذاهاي سنتي قوچان -طرز تهيه كفلمه (قوتو يا معجون) قوچاني