طرز تهيه ي غذاي دلچسب كوفته برنجي
مواد اوليه كوفته برنجي:
برنج و لپه از هر كدام نصف پيمانه
تخممرغ سه عدد
نمك يك قاشق چايخوري
فلفل سياه و ادويه از هر كدام نصف قاشق چايخوري
رب گوجهفرنگي دو تا سه قاشق سوپخوري
سبزي كوفته (تره، جعفري، شويد، مرزه، نعنا و ترخان) 500 گرم
آرد نخودچي 75 گرم يا يك پيمانه
گوشت چرخ كرده كمچرب 500 گرم
پياز خرد شده دو عدد
آب گوشت دو پيمانه
زعفران 1/4قاشق چايخوري
زرشك، آلو و گردو به ميزان لازم
طرز تهيه كوفته برنجي :
برنج و لپه را هر كدام جداگانه پخته تا كمي نرم شوند سپس گوشت را كمي ورز دهيد. برنج، لپه، آرد نخودچي و تخممرغها را داخل گوشت ريخته و خوب ورز دهيد. سبزي را پاك كرده و ريز خرد كنيد و همراه نمك، فلفل و زعفران داخل مايه كوفته بريزيد و به ورز دادن ادامه دهيد. پيازها را با روغن سرخ كنيد و ربگوجهفرنگي را هم با آن تفت داده و دو پيمانه آب گوشت را با چهار پيمانه آب داخل پياز داغ بريزيد و اجازه دهيد آب كوفته بجوشد. سپس از مايه كوفته به اندازه يك پرتقال برداريد و وسط آن يك عدد آلو و يك عدد گردو و كمي زرشك گذاشته و آن را گرد كنيد و در آب كوفته بيندازيد. حرارت را ملايم كرده و در ظرف را ببنديد بعد از پخت به صورت نيم باز گذاشته تا آب آن كمي غليظ شود.