شگفتآورترين گياه دارويي زمين
- مجموعه: داروهاي گياهي و طب سنتي
سير آنتي بيوتيك طبيعي است و عفونت هاي تنفسي را درمان مي كند
اگر قرار بود تنها از يك گياه براي درمان پزشكي استفاده كنم؛ سير خام ارگانيك را انتخاب ميكردم.
سير آنتي بيوتيك طبيعي است و باكتري، سرماخوردگي، آنفولانزا، ويروس، انگل، التهاب، زگيل، قارچها و آفت را از بين ميبرد.
بوي سير
اگر هنگام خوردن سير دهانتان بوي بد ميدهد، تنها راهش اينست كه بدنتان را از شر سموم خلاص كنيد. سير به همراه سم توليد بوي بد ميكند.
زماني كه سموم از بين برود بوي بد هم از بين ميرود. وقتي كه آشپزي ميكنيد و از بوي سير يا پياز چشمانتان آب ميافتد بسيار مفيد است. در واقع اين باعث از بين رفتن عفونت چشم و تميز شدن آن ميشود.
قبل از خوردن غذا، سير را برش دهيد
دو جزء از سير، تركيبي مبتني بر گوگرد به نام آليسين و آنزيم آليناز است كه به طور جداگانه در سير حفظ شده است. اما زماني كه سلولهاي سير از هم جدا ميشوند، عناصر آزاد شده، پس از تماس با همديگر تركيب قدرتمند جديدي به نام آليسين جديد ايجاد ميكند. اين تركيب جديد كه داراي بوي تند و سوزاننده است از خواص زيادي براي سلامتي برخوردار است.
سير خرد شده بصورت چرخ كرده، فشرده و غيره آليسين بيشتري توليد ميكند. زماني كه سير را برش ميدهيد، چند دقيقه فرصت دهيد تا فرايند شيميايي توليد آليسين صورت گيرد.
راه حل ديگر براي به حداكثر رساندن اثر سير، جويدن آن به مدت يك دقيقه است. در همان زمان داخل و بيرون دهان تنفس كنيد. تا جاييكه ميتوانيد به جويدن ادامه داده و اجازه دهيد هوا عبور كند.
سير پوست بدن را خوش رنگ و گونه را سرخ و روده ها را از عفونتها پاك مي كند
چگونه سير را بپزيم؟
حرارت دادن سير قبل از اينكه زمان لازم براي نشست داشته باشد، آنزيمهايي كه مسئول تشكيل آليسين است را غير فعال ميكند.
قبل از حرارت دادن سير بايد مدت 5- 10 دقيقه صبر كنيد. سير با حرارت كم يا متوسط براي زمان كوتاه (تا 15 دقيقه) بدون از دست دادن آليسين پخته ميشود. اين عمل نه تنها تضميني براي توليد حداكثر آليسين است، بلكه در مقابل حرارت مقاوم تر نيز ميشود.
زمان پخت و پز سير:
5 تا 15 دقيقه – از دست دادن حداقل مواد مغذي
15 تا 30 دقيقه – از دست دادن مقدار متوسط مواد مغذي
بيش از 45 دقيقه – از دست دادن مقدار قابل توجهي مواد مغذي
خاصيت سوزانندگي سير
سير پوستتان را ميسوزاند، پس از استفاده از سير بصورت موضعي، مراقب باشيد كه سير را از روي پوست برداريد. تكه هاي سير خام را روي پوستتان به مدت طولاني نگذاريد. هنگام برداشتن تكه هاي سير خام از روي پوست هر 15 تا 20 دقيقه، بررسي كنيد كه آيا سوختگي روي پوستتان هست يا نه.
منبع: nargil.ir
- سه شنبه ۱۱ اسفند ۹۴ | ۰۸:۴۵
- ۲۴ بازديد
- ۰ نظر