طرز تهيه قلقلي اسفناج

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

طرز تهيه قلقلي اسفناج

اگر دلتان يك شام ساده و خوشمزه مي خواهد بهتر است قلقلي اسفناج رامسري ها را امتحان كنيد؛ غذايي ساده و سريع كه خيلي وقت تان را نمي گيرد اما مزه و طعم آن هميشه خاطرتان مي ماند.

مواد لازم براي قلقلي اسفناج :

اسفناج 500 گرم
 سيب زميني پخته 1 عدد
 تخم مرغ 1 عدد
 پياز داغ  1 قاشق سوپخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه


طرز تهيه قلقلي اسفناج :

اسفناج ها را بعد از شستن خرد كنيد و براي 10 دقيقه بگذاريد بخارپز شود.

سيب‌زميني پخته را رنده كنيد.

حالا در ظرفي جدا اسفناج، پياز داغ و سيب زميني را با هم مخلوط كنيد.

تخم مرغ را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

نمك، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذاريد.

بعد از نيم ساعت اندازه يگ گردو از موادتان برداريد و در روغن سرخ كنيد.

نكته براي تهيه قلقلي اسفناج :

با كمي اسفناج و پياز داغ مي توانيد سس خوشمزه اي براي قلقلي اسفناج تان درست كنيد.

منبع: آشپزي مثبت

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد