اگر دلتان يك شام ساده و خوشمزه مي خواهد بهتر است قلقلي اسفناج رامسري ها را امتحان كنيد؛ غذايي ساده و سريع كه خيلي وقت تان را نمي گيرد اما مزه و طعم آن هميشه خاطرتان مي ماند.
مواد لازم براي قلقلي اسفناج :
مواد لازم براي قلقلي اسفناج :
اسفناج | 500 گرم |
سيب زميني پخته | 1 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد |
پياز داغ | 1 قاشق سوپخوري |
نمك، فلفل و زردچوبه | به اندازه دلخواه |
طرز تهيه قلقلي اسفناج :
اسفناج ها را بعد از شستن خرد كنيد و براي 10 دقيقه بگذاريد بخارپز شود.
سيبزميني پخته را رنده كنيد.
حالا در ظرفي جدا اسفناج، پياز داغ و سيب زميني را با هم مخلوط كنيد.
تخم مرغ را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
نمك، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذاريد.
بعد از نيم ساعت اندازه يگ گردو از موادتان برداريد و در روغن سرخ كنيد.
نكته براي تهيه قلقلي اسفناج :
با كمي اسفناج و پياز داغ مي توانيد سس خوشمزه اي براي قلقلي اسفناج تان درست كنيد.
منبع: آشپزي مثبت
- پنجشنبه ۲۰ خرداد ۹۵ | ۰۹:۳۶
- ۹ بازديد
- ۰ نظر