توصيههاي سنتي براي درمان كبد چرب
- مجموعه: داروهاي گياهي و طب سنتي
شايع ترين دليل ايجاد كبد چرب آب خوردن بين غذا، داشتن استرس و مصرف الكل است
كبد چرب كه بيماري اختلال در كاركرد كبد است را مي توان به روش هاي سنتي كنترل و درمان كرد.
دكتر حسيني متخصص طب سنتي در خصوص كبد چرب گفت: كبد چرب به دليل كاهش تحرك و تغذيه نادرست ايجاد مي شود، در واقع به اختلال مزمن و بدون علت در كبد گفته مي شود كه به دليل تجمع چربي و التهاب در كبد است .
شايع ترين دليل ايجاد كبد چرب آب خوردن بين غذا، داشتن استرس ، مصرف الكل، مصرف دارو بيش از حد معمول و مصرف غذاهاي فست فودي مثل سوسيس و كالباس و پنير پيتزا است.
كبد بطور طبيعي مزاج گرم و تر دارد، بنابراين سرد شدن آن بر اثر عوامل مختلف مي تواند توانايي كبد را براي تحليل و متابوليزه كردن چربي ها كم كند و موجب انباشته شدن چربي در بافت كبد و ايجاد كبد چرب شود. بنابراين مصرف ترشي ها به ويژه سركه و آبغوره ، خوراكي هاي سرد مثل ماست، دوغ ترش، خيار و كدو هم باعث سرد شدن كبد مي َشود كه بايد محدود گردند.
همچنين كاهش وزن ناگهاني، تغذيه نادرست و مصرف بيش از حد چربي و كربوهيدرات به همراه گرسنگي طولاني مدت به ايجاد كبد چرب مي انجامد .
مصرف سركه سكنجبين، مصرف سالاد سبزيجات شامل هويج، كلم و روغن زيتون توصيه مي شود، همچنين مصرف سيب با پوست به هنگام صبح و شب و مصرف عرق كاسني ، عرق خارشتر، عرق بيد و عرق شاه تره نيز مفيد است. مصرف خاكشير و عرق ترنجبين و استفاده از روغن كنجد و زيتون براي سرخ كردن غذا توصيه مي شود.
منبع:jamejamonline.ir
- یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۹۵ | ۰۸:۳۵
- ۳ بازديد
- ۰ نظر