غذاي ايراني -بهترين كباب تركي به دستپخت خودمان

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

غذاي ايراني -بهترين كباب تركي به دستپخت خودمان

كباب تركي هاي معروف پاتوق خيلي از فست فود خورهاي حرفه اي است. اما به هرحال وقتي اين غذا را از بيرون تهيه كنيم، نمي توانيم در مورد مواد تشكيل دهنده اش خيالمان راحت باشد. به همين دليل طرز تهيه آن را به شما آموزش مي دهيم كه خودتان آن را درست كنيد.
وب سايت سوران: كباب تركي هاي معروف پاتوق خيلي از فست فود خورهاي حرفه اي است. اما به هرحال وقتي اين غذا را از بيرون تهيه كنيم، نمي توانيم در مورد مواد تشكيل دهنده اش خيالمان راحت باشد. به همين دليل طرز تهيه آن را به شما آموزش مي دهيم كه خودتان آن را درست كنيد.


مواد اوليه :

  • گوشت فيله گوساله 2 تكه
  • گوشت فيله مرغ 4 تا 5 تكه
  • قارچ 300 گرم
  • فلفل دلمه اي 1 عدد
  • نمك وفلفل به ميزان لازم
  • سير 2 تا 3 حبه
  • پياز بزرگ 1 عدد
  • سيب زميني متوسط 2 عدد
  • روغن به ميزان لازم

طرز تهيه كباب تركي خانگي :

طرز تهيه كباب تركي خانگي

1.ابتدا در يك ماهيتابه گود، مقداري روغن بريزيد و پياز را نگيني خرد و سرخ كنيد.

2. سير را هم خرد كرده و اضافه كنيد.

3. گوشت گوساله و مرغ را به ورقه‌هاي نازك برش بزنيد و با حرارت زياد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ كرده و سپس قارچ و فلفل دلمه را هم خرد كنيد و به گوشت‌هاي ورقه‌اي و سرخ شده بيفزاييد.

4. قبل از سرخ كردن قارچ، يك قاشق آب‌ليمو به آن اضافه كنيد تا رنگ‌آن تيره نشود.

5. در اين مرحله همه مواد را با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل بزنيد.

6. در ظرف را ببنديد و از روي حرارت برداريد تا مواد نرم شده و طعم‌دار شوند.

7. سيب‌زميني را خلال و كمي آب‌پز كنيد. دقت كنيد نيمه‌پز شده باشد.

8. سپس آنها را صاف و خشك كرده، نمك بپاشيد و سرخ كنيد.

9. غذا را در يك ظرف مناسب كشيده و سيب‌زميني را كنار ديس بريزيد و با سبزيجات تازه و زيتون تزئين كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد