روشهايي براي حذف سموم از بدن

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

روشهايي براي حذف سموم از بدن

۷۳ بازديد
اجتناب از مصرف روزانه‌ي سموم، تقريبا غير ممكن است. خواه آنها آلاينده‌هاي زيست محيطي مانند آفت كش‌ها، كپك، اگزوز خودرو و دود سيگار يا مواد غذايي و آب ناسالم باشند، يا از محيط‌هاي خانگي مانند فرش، كاغذ ديواري و مانند آنها نشأت بگيرند.
وب‌سايت تناسب اندام: اجتناب از مصرف روزانه‌ي سموم، تقريبا غير ممكن است. خواه آنها آلاينده‌هاي زيست محيطي مانند آفت كش‌ها، كپك، اگزوز خودرو و دود سيگار يا مواد غذايي و آب ناسالم باشند، يا از محيط‌هاي خانگي مانند فرش، كاغذ ديواري و مانند آنها نشأت بگيرند. هنگامي كه بدن سمي شود، راديكال‌هاي آزاد بيشتري توليد مي‌كند كه مي‌تواند منجر به تغييرات مشكل ساز در ساختار سلول شود، مانند جهش در DNA. حذف مواد سمي از بدن، به تقويت سيستم ايمني بدن كمك كرده و در عين حال، بسياري از علائم ناراحتي و بيماري را از بين مي‌برد.

سبزيجات چليپايي

روشهايي براي حذف سموم از بدن

خوردن حداقل يك وعده سبزيجات چليپايي در روز، براي كمك به سم زدايي از بدن، ايده آل است. كلم بروكلي، گل كلم، بوك چوي، جوانه‌هاي بروكسل، كلم، كلم پيچ، شلغم، خردل هندي، تربچه و شاهي آبي، همه حاوي مقادير بالايي از مواد مغذي براي كمك به جلوگيري از رشد سلول‌هاي سرطاني و مبارزه با راديكال‌هاي آزاد هستند.

اطلاعات موجود در مورد سم زدايي مي‌گويد كه خوردن هر تعداد ممكن از اين مواد غذايي بصورت خام، به حفظ كيفيت بالاي مواد شيميايي گياهي كمك مي‌كند، كه در غير اينصورت، در طول فرايند پخت و پز از دست مي‌روند. از آنجا كه مواد شيميايي گياهي به سم زدايي بدن و درعين حال فراهم كردن مواد مغذي ضروري براي اندام‌ها كمك مي‌كنند، خوردن سبزيجات چليپايي خام، مي‌تواند يك راه عالي براي بازگرداندن سلامت به بدن باشد.

علاوه بر اين، با حضور فيتوكميكال گلوتاتيون، كبد نيز بصورت مثبت تحت تاثير قرار مي‌گيرد، زيرا اين عنصر به كبد كمك مي‌كند مواد شيميايي و فلزات سنگين را دفع كند.

سير و پياز

سير و پياز بعنوان اعضاي خانواده‌ي آليوم يا زنبق، سرشار از مواد مغذي گياهي و آنتي اكسيدان‌ها هستند. پياز و سير براي حذف سمومي مانند فلزات سنگين، ويروس‌ها، قارچ‌ها و انگل‌ها از بدن، عالي هستند. از آنجا كه آنها حاوي فلاونوئيدها و همچنين ويتامين‌ها و مواد معدني هستند، به تقويت سيستم ايمني بدن نيز كمك مي‌كنند.

پيازها و همچنين ساير اعضاي اين خانواده مانند تره فرنگي، پيازچه، موسير و پياز كوهي، غني از كوئرستين (آنتي اكسيداني كه به دفع راديكال‌هاي آزاد كمك مي‌كنند) هستند. مقدار بالاي كروم در پياز نيز به كاهش سطوح قند خون كمك مي‌كند. سير بوسيله مبارزه با راديكال‌هاي آزاد و افزايش كارايي ايمني بدن، به از بين بردن سموم كمك مي‌كند.

سير، يك آنتي بيوتيك، ضد ويروس، ضد قارچ و ضد باكتري طبيعي است كه به پاكسازي دستگاه گوارش از مواد زائد سمي و در عين حال فراهم كردن فلوراي روده سالم و جلوگيري از عفونت كمك مي‌كند. توجه داشته باشيد كه خوردن سير و پياز خام يا كمي تفت داده، بهترين راه براي دريافت حداكثر بهره از اين مواد غذايي سم زدا مي‌باشد.

چاي سبز

روشهايي براي حذف سموم از بدن

در ۵۰۰۰ سال گذشته، چاي سبز بعنوان يك تونيك سم زدا مورد استفاده قرار گرفته است. چاي سبز از برگ‌هاي چاي تخمير نشده ساخته مي‌شود و بدليل حضور قدرتمند پلي فنول‌ها، حاوي غلظت بالايي از آنتي اكسيدان‌ها است. از آنجا كه پلي فنول‌ها به مبارزه با آسيب راديكال‌هاي آزاد كمك مي‌كنند، چاي سبز در طب سنتي چيني و هندي براي كمك به تقويت و پاكسازي بدن مورد استفاده قرار گرفته است.

مركز پزشكي دانشگاه مريلند گزارش مي‌دهد مطالعات متعدد روي چاي سبز نشان مي‌دهند كه چاي سبز قادر است از كبد در مقابل مواد مضري مانند الكل محافظت كرده و درعين حال التهاب و علائم سرماخوردگي و آنفولانزا را كاهش دهد. مقاله‌اي در وبسايت Science Daily، براساس اطلاعاتي در ماه آگوست مجلات Cancer Epidemiology, Biomarkers, و Prevention ارائه شده بود، آنزيم‌هاي سم زدا براي چاي سبز معرفي كرده است.

همچنين با توجه به مطالعاتي كه در مركز آريزونا جمع آوري شده است، آنزيم‌هايي كه در چاي سبز وجود دارند، مي‌توانند به مكانيسم دفاعي بدن در برابر سموم سرطان زا كمك شاياني كنند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد