سه شنبه ۲۷ بهمن ۹۴ | ۰۸:۵۲ ۲۶۷ بازديد
طرز تهيه خورش به، به روش ديگر
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
| گوشت بدون استخوان | 750 گرم |
| به | 1 كيلوگرم |
| پياز سرخ شده | 4 قاشق سوپخوري |
| روغن | 150 گرم |
| شكر (در صورت تمايل) | 2 قاشق سوپخوري |
| آبليمو | نصف فنجان كوچك |
| گوجه فرنگي يا رب | دو قاشق غذاخوري |
| زعفران ساييده | يك قاشق مرباخوري |
| نمك و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهيه :
گوشت را قيمه اي خرد مي كنيم سپس آن را كوبيد و با پياز سرخ مي نماييم. آب به مقدار كافي درون قابلمه ريخته و مي گذاريم گوشت بپزد.
پوست به را گرفته و به چهار قسمت تقسيم مي نماييم تخم به ها را جدا نموده و به شكل سيب زميني قيمه به را خلالي كرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت مي ريزيم.
در مرحله پاياني طبخ خورش به : شكر - آبليمو و زعفران را اضافه كرده و بگذاريد خورش به جا بيافتد. دقت نماييد خورش آنقدر نپزد كه به ها له شود و بعد از كشيدن خورش خلال هاي به فرم و شكل خود را حفظ نمايد.خورش را با چلو ميل نماييد.
منبع : groohashpazi.blogfa.com
كم هزينهترين شهرهاي ايران در نوروز+عكس
براي رفع گرفتاري اين نماز را بخوانيد
خطاهاي ديد جالب و ديدني (4)
تست هوش تصويري: تفاوت ها را بيابيد (8)
اعتماد به نفس در زندگي ( قسمت اول )
چند تكنيك ساده براي اينكه كودكان را تنبيه نكنيم!
آموزش ساخت گل رز با قاشق پلاستيكي
زنده شدن مرده -خاطرات واقعي از غسال هاي بهشت زهرا
كار دستي 24 ايده خلاقانه ساخت كاردستي زيبا با وسايل دور ريختني
تزيين تخم مرغ هفت سين
غذاهاي سنتي قوچان - طرز تهيه اشكنه كشته -برگ زردالو
غذاهاي سنتي قوچان -طرز تهيه كفلمه (قوتو يا معجون) قوچاني