طرز تهيه خورش به، به روش ديگر

وبلاگ ادیب قوچانی مطالب جذاب جالب خواندني اخبارهاي فرهنگي هنري واموزشي علمي فن اوري اينترنت موبايل سلامت اموزش اشپزي جوانان گردشگري ديني فن اوري تحصيلي اعتياد موفقيت ورزشي طب سنتي دعا خانه داري زناشويي والدين موفق اشپزي و....

طرز تهيه خورش به، به روش ديگر

۲۴۷ بازديد

طرز تهيه خورش به، به روش ديگر



خورش به,طرز تهيه خورش به

 

مواد لازم :

 گوشت بدون استخوان  750 گرم
 به 1 كيلوگرم
 پياز سرخ شده  4 قاشق سوپخوري
 روغن  150 گرم
شكر (در صورت تمايل) 2 قاشق سوپخوري
آبليمو نصف فنجان كوچك
گوجه فرنگي يا رب دو قاشق غذاخوري
زعفران ساييده يك قاشق مرباخوري
نمك و فلفل به مقدار لازم


طرز تهيه :
گوشت را قيمه اي خرد مي كنيم سپس آن را كوبيد و با پياز سرخ مي نماييم. آب به مقدار كافي درون قابلمه ريخته و مي گذاريم گوشت بپزد.

پوست به را گرفته و به چهار قسمت تقسيم مي نماييم تخم به ها را جدا نموده و به شكل سيب زميني قيمه به را خلالي كرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت مي ريزيم.

در مرحله پاياني طبخ خورش به : شكر - آبليمو و زعفران را اضافه كرده و بگذاريد خورش به جا بيافتد. دقت نماييد خورش آنقدر نپزد كه به ها له شود و بعد از كشيدن خورش خلال هاي به فرم و شكل خود را حفظ نمايد.خورش را با چلو ميل نماييد.

 

منبع : groohashpazi.blogfa.com

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد