سه شنبه ۲۷ بهمن ۹۴ | ۰۸:۵۲ ۲۴۷ بازديد
طرز تهيه خورش به، به روش ديگر
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
گوشت بدون استخوان | 750 گرم |
به | 1 كيلوگرم |
پياز سرخ شده | 4 قاشق سوپخوري |
روغن | 150 گرم |
شكر (در صورت تمايل) | 2 قاشق سوپخوري |
آبليمو | نصف فنجان كوچك |
گوجه فرنگي يا رب | دو قاشق غذاخوري |
زعفران ساييده | يك قاشق مرباخوري |
نمك و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهيه :
گوشت را قيمه اي خرد مي كنيم سپس آن را كوبيد و با پياز سرخ مي نماييم. آب به مقدار كافي درون قابلمه ريخته و مي گذاريم گوشت بپزد.
پوست به را گرفته و به چهار قسمت تقسيم مي نماييم تخم به ها را جدا نموده و به شكل سيب زميني قيمه به را خلالي كرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت مي ريزيم.
در مرحله پاياني طبخ خورش به : شكر - آبليمو و زعفران را اضافه كرده و بگذاريد خورش به جا بيافتد. دقت نماييد خورش آنقدر نپزد كه به ها له شود و بعد از كشيدن خورش خلال هاي به فرم و شكل خود را حفظ نمايد.خورش را با چلو ميل نماييد.
منبع : groohashpazi.blogfa.com